Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юни 18, 2018

Уплаших се: косата падаше на кичури, ноктите се цепеха, сън не ме ловеше! Там, където медицината е безсилна, помогна това:

януари09/ 2017
косата падаше на кичури, ноктите се цепеха, сън не ме ловеше! Там, където медицината е безсилна, помогна това:" data-essbisHoverContainer="">

Проблеми като косопад и  чупливи нокти  жените често се опитват да отстранят с външни средства: маски, масла, лосиони и серуми, аптекчни средства. Но те имат само краткосрочен козметичен ефект.

хормонални проблеми

Здравето на надбъбречната жлеза може да повлияе върху състоянието на косата, ноктите и дори качеството на съня . Надбъбречната жлеза е разположена на върха на бъбреците и е  ендокринна жлеза  .

 Тя е отговорна за секрецията на някои хормони като като стероиди и адреналин .

хормонални проблеми

Днес открихме за вас рецептата за средство, което нормализира  работата на надбъбречната жлеза , като по този начин ви помага да се отървете от много проблеми. Количеството съставки е в зависимост от порцията и вкусовите предпочитания.

Лек за косопад и други хормонални проблеми при жените СЪСТАВКИ: естествен мед сушен  магданоз пресен магданоз бразилски орех или обикновени орехи стафиди смлян джинджифил ПРИГОТВЯНЕ: Поставете изсушените листа от магданоз и орехите в блендер, и ги смелете.против косопадСлед това добавете стафидите, джинджифила и меда.против косопадРазбъркайте добре всички съставки и поставете сместа в стъклен буркан. Съхранявайте в хладилник.против косопадВземайте по 2 супени лъжици от лекарството сутрин, 15 минути преди закуска на празен стомах. Трябва да приемате дозата два или три пъти седмично.

По този начин ще дадете тласък на надбъбречните жлези и веднага ще почувствате промяната в тялото си. качеството на съня също ще се подобри, косата ви ще изглежда силна и здрава, а ноктите ще се укрепят.

Обърнете внимание на външните сигнали за хормоналните нарушения в тялото и побързайте да се отървете от тях! Споделете тази рецепта за  вкусното лекарство  с приятели!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...