Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, април 25, 2018

Не бях я виждала година – заприличала е на самодива! А преди имаше няколко косъма на главата си! Не мирясах, докато не ми каза как:

януари09/ 2017

Обхватът на фармацевтични продукти за растеж на косата е поразителен, но цените на повечето са доста солени. Какво да направим, ако косата ни е слаба и започне да пада? Днес ще ви зарадваме с ефективен метод на лечение , който ще осигури много активен растеж на косата . Резултатът няма да отнеме много време!

Лесно домашно средство за растеж на косатасредство за <a href=растеж на косата" />

ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ:

3 супени лъжици канела 6 супени лъжици  мед 6 супени лъжици  зехтинПРИГОТВЯНЕ И УПОТРЕБА:

На водна баня затоплете зехтина леко, добавете канелата и меда, и разбъркайте старателно. Нанесете сместа върху скалпа и косата, увийте с фолио, а отгоре – с хавлиена кърпа, и оставете маската за един час.

Изплакнете обилно с топла вода. Тази процедура се повтаря три пъти седмично пише zajenata.bg.маска за <a href=растеж на косата" />

ПРИЧИНИ ЗА ВЪЗНИКВАНЕ НА КОСОПАДА:

Липсата на желязо в организма. Хормонални смущения, дължащи се на бавното функциониране на щитовидната жлеза. Неправилното хранене и липсата на витамини.Това средство ще ви помогне да си възвърнете гъстата и красива коса. Косата ще стане по-силна и ще престане да падне в изобилие. Опитайте без колебание и ще се убедите сами в резултата!

Внимание: Както всички козметични средства, дори и тази натурална маска може да крие рискове – в случай на алергия към някой от продуктите не трябва да я прилагате! Най-добре направете кратък тест за търпимост у дома, преди да пристъпите към процедурата!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:коса, растеж
loading...