Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, май 26, 2018

Сироп за отхрачване, който помага на 15-тата минута! (РЕЦЕПТА)

януари09/ 2017

С този сироп за отхрачване е възможно облекчаване след само 15 миути!

Намираме се точно в сезона на гриповете и неприятните настинки. Всички те могат да доведат до проблеми с белите дробове. Често дишането става затруднено поради храчките. Затова трябва да се внимава и да се лекува по най-бързия начин.

Това става главно чрез сироп за отхрачване.

Всичко, което трябва за приготвянето му, се състои в три неща: мед, зехтин и ракия. От всичко се слага по 3 суп. лъж. и се бърка много обилно. Нужно е, разбира се, да се получи максимално добра хомогенна смес. След това вече може да се пристъпи и към консумацията.

Дозата е от по 1 суп. лъж. най-малко 3 пъти в деня, а може и двойно повече. Няма да сгрешите, ако пиете този сироп за отхрачване и по 6 пъти на ден. Това се прави при наличие на наистина много токсини, които трябва да бъдат изхвърлени.

Важно е сиропът да бъде приеман на гладно и след това да не се хапва нищо минимун половин час. Още на 15-тата минута обикновено болният вече е напълно облекчен. Храчките ги е изхвърлил изцяло след само четвърт час.

„Истинска тежест ми падна от гърдите сякаш. Пих от сиропа и след около 15 минути изведнъж започнах да дишам много по-леко. Изхвърлих храчките много бързо. Този сироп те провокира на това още с глътването му. Страхотен е, а и натурален.“ – споделя един от неговите потребители.

Разбира се, може би е излишно да се споменава, че медът и ракията трябва да бъдат домашни, защото само така няма да съдържат консерванти. Ракията сгрява гърлото и го предразполага към отхрачване. Медът и зехтинът правят останалото. Те има антивирусни свойства, известни от десетилетия пише zajenata.bg.

С тази натурална лечебна смес могат да бъдат постигнати чудеса с болни хора. Тя едновременно сгрява и убива вирусите в тялото. Не се чудете дълго, а я опитайте!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:отрачване, сироп
loading...