Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, април 25, 2018

Изпиваш го преди лягане, а докато спиш, то изгаря от тялото всичко изядено през деня! Само естествени съставки:

януари10/ 2017

За да се очисти организма от токсини , за ускоряване на метаболизма и загуба на тегло , най-добри са  естествените детокс-напитки . Понякога само спорта и силовите упражнения не са достатъчни за решаване на сложния проблем с теглото.

Най-често в очистването на организма са включени напитки с джинджифил или лимон . Тези продукти са мощни мазнинни горелки

. Но за  полезните свойства на магданоза мнозина не са чували. Той помага да отслабнете не по-лошо от спорта и изброените по-горе мазнинни горелки. Защо да се тровите с химия, ако е възможно да се използват естествени средства? Евтино и полезно!

Очистващ организма коктейлмагданоз и лимон

СЪСТАВКИ:

сок от половин лимон връзка магданоз 1 ч.л.  канела на прах 0,5 литра водамагданоз и лимон

КАК СЕ ПРАВИ: Всички съставки за коктейла смесете в блендер. Пийте този сок всяка нощ няколко часа преди лягане. Резултатът няма да отнеме много време!

Курсът на лечение с напитката е 2 седмици . Полезно е също по време на курса да направите няколко разтоварващи дни – например първия, седмия и последния ден. Това предполага използването на нискокалорични и здравословни продукти през този период. Отдайте се на плодове и зеленчуци пише zajenata.bg.

магданоз и лимон

Тази напитка е ефективна, тъй като магданозът стимулира метаболизма на мазнините в тъканите, избавя тялото от излишната течност, облекчава подуването.

Магданозът е противопоказан при бременни жени и тези, които страдат от заболявания на пикочния мехур и бъбреците. Преди да започнете да приемате питието, е добре да се консултирате с лекар.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...