Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, май 26, 2018

Благодарение на тази смес кожата ми стана гладка, премахнах черните кръгове под очите, бръчките намаляха и свалих 5 години

януари10/ 2017
кожата ми стана гладка, премахнах черните кръгове под очите, бръчките намаляха и свалих 5 години" data-essbisHoverContainer="">

Използвайте тази смес и станете истинска кралица на красотата!

Приложете тази смес и направете кожата си невероятно гладка.

Редовното почистване на лицето и нанасянето на овлажняващ крем е част от ежедневната грижа за кожата пише zajenata.bg.

В допълнение, се използват различни кремове и лосиони за борба с акне, намаляване на бръчките и тъмните кръгове под очите, премахване на белези.

Но какво, ако можете да получите всичко това с едно измиване? Това ще ви спести време и усилия, и ще направи кожата ви по-здрава.

Характерна особеност е, че продуктите, които ще ви бъдат необходими са евтини и достъпни.

Това средство намалява порите на лицето и помага да се отървете от акне и бръчки по кожата, също и предпазва кожата от слънчевата светлина. Използвайте го редовно и много скоро ще се превърнете в истинска кралица на красотата.

 

Необходими продукти:

течен кастилски сапун – ½ чаша кокосово масло – ½ чаена лъжичка етерично масло от лавандула – 10-15 капки

 

Начин на приготвяне:

Смесете кокосовото масло и течния кастилски сапун в малка купа.

След това добавете 10-15 капки етерично масло от лавандула. Разбъркайте добре и съхранявайте в бутилка. Измивайте с тази смес всеки ден, сутрин и вечер. Само за една седмица ще забележите невероятни положителни резултати в състоянието на кожата. Тази смес ще ви помогне да получите по-блестяща и сияйна кожа.Кожата ви ще стане безупречна, мека и гладка моментално. Ще подобри тонуса на кожата и ще намали признаците на стареене, както и ще запази естествения блясък и влагата на кожата.

Така че, започнете да използвате този продукт още днес и ще получите красива и здрава кожа в рамките на 1 седмица.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...