Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юни 25, 2018

Бях се задръстила с токсини, тялото ми го подсказваше всячески, а аз все отлагах, докато една съседка не ми даде тази рецепта

януари10/ 2017
токсини, тялото ми го подсказваше всячески, а аз все отлагах, докато една съседка не ми даде тази рецепта" data-essbisHoverContainer="">

Най-ефективното прочистване на тялото ! Опитайте го!

Има различни методи за прочистване на тялото . Но този се оказва, че е най-ефективният от всички, още повече, че ви трябва само една съставка.

 

Вземете X-супени лъжици ориз. X в този случай е вашата възраст (например, ако сте на 35 години, вземете 35 супени лъжици).

Измийте го добре и го изсипете в стъклен буркан. Напълнете буркана с вряла вода, покрийте го и го сложете в хладилника. На сутринта отцедете всичката вода.Вземете 1 супена лъжица ориз и го сгответе за 3-4 минути без сол (в друга обикновена вода).

Яжте на празен стомах, за предпочитане преди 7:30 часа.

 

Останалия ориз изсипете във вряща вода и охладете отново в хладилника до следващата сутрин.

Повтаряйте този процес за пречистване на организма всеки ден, докато оризът в буркана не свърши.

Сместа пречиства червата, тъй като оризовите зърна действат като абсорбатори. С този метод постигате прочистване на червата, кръвоносните съдове, ставите и другите части на тялото от токсините, тежките метали и всички останали вредни вещества.

След процедурата вие не само ще се чувствате по-здрави, но и по-млади! При приема на ориза сутринта е желателно най-малко три часа след това да не пиете и ядете нищо пише zajenata.bg.

 

Това прочистване ще облекчи болките в гърба, врата и ставите. След 2 седмици ще забележите и някои промени в организма си. Токсините ще започнат да си личат в урината и изпражненията. Цветът на урината ще се промени.

Не забравяйте също така да консумирате достатъчно течности в този период – поне 2 литра на ден. За най-добри резултати, се препоръчва да се пие вода и зелен чай.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...