Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юни 25, 2018

Проблеми с щитовидната жлеза ме превърнаха от слаба жена в пухкава лелка, направо не мога да се гледам, пих всякакви хормони и нищо

януари10/ 2017

Излекувайте щитовидната жлеза с тази прекрасна напитка!

Проблемите с щитовидната жлеза често могат да направят трудно постижима целта за загубата на наднормено тегло. Затова ние ви препоръчваме една много полезна напитка, която не само ще подобри функцията на щитовидната жлеза , но и бързо ще постигнете резултати в загубата на тегло.

Това естествено средство е дори подкрепено от редица експерти в областта на общественото здраве. По отношение на метода за приготвяне няма как да бъде по-лесен.

Необходими продукти:

40 млади зелени орехи

натурален мед – буркан

стъклен буркан

 

Какво да направите:

Първо, изплакнете добре орехите. Използвайте игла, за да ги прободете на няколко места и да направите малки разрези в кората им. Поставете орехите в буркан и след това добавете меда. Оставете буркана на светло място (на перваза на прозореца) в продължение на 40 дни, след това прецедете течността и съхранявайте в стъклена бутилка.

 

Как да използвате:

Пийте това лекарство на празен стомах сутрин. Дозировката трябва да бъде достатъчно малка – 5 мл.

 

Забележка: Ако проблемите с щитовидната жлеза продължават, повторете лечението още веднъж, но също така, за да бъдете сигурни, отидете на лекар.

Йодът , който се намира в младите зелени орехи, е важен за стимулирането на щитовидната жлеза, която произвежда хормони за правилното функциониране на целия организъм. За нуждите на щитовидната жлеза, са необходими най-малко 200 микрограма йод дневно. Увеличаването на приема на йод е важно за лечението на различните здравословни проблеми пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...