Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 16, 2018

Ето как да отслабвате през нощта и да виждате резултатите на сутринта, учените казват, че това е чудо!

януари11/ 2017

Това отлично натурално и домашно приготвено средство ще ви помогне за премахване на локализираната в областта на корема мазнина.   С тази магическа инфузия това е възможно да стане и само за 2 седмици, но е много важно да не спирате приема й даже и за ден, за да получите тези добри резултати. Време е да се подготвите за наближаващото лято и да се насладите на плосък корем.   Тук ние ще ви покажем как да приготвите тази инфузия и ще разкрием ползите от съставките й.

  Предимства на канелата   . Канелата е богата на желязо, калций, магнезий и фибри. . Тя помага при лечението на стомашно разстройство. . Помага срещу подуване на корема. . Регулатор за нормално изхождане. . Помага при лечение на бактериални инфекции. . Канелата помага за намаляване на нивата на кръвната захар. . Помага за намаляване на нивата на холестерола. . Задоволява апетита за сладки храни. . Полезна е за диабетици.   Полезни свойства на лимона   . Почиства диуретичната система . Помага за премахване на токсините. . Стимулира имунната система. . Почиства и дезинфекцира кожата. . Помага за отслабване, благодарение на своите детоксикиращи свойства и облекчава възпаления . Той ни дава много витамин С и антиоксиданти. . Тонизира и подобрява настроението. Дава повече желание да се движим и да правим повече неща. . подпомага храносмилането.   Домашна рецепта: Инфузия за изгаряне на коремните мазнини   Необходими продукти:   . 1 супена лъжица канела на прах. . 1/2 лимон или ябълков оцет (за предпочитане е лимон). . 2 супени лъжици натурален пчелен мед. . 250 мл вода.   Начин на приготвяне:   Най-подходящото е да се използва канела на прах, но също така можете да приложите и канелена пръчка. За да приготвите инфузията най-напред поставете чаена лъжичка канела на прах в обикновена чаша, добавете половин изцеден лимон, и ако желаете една чаена лъжичка мед (ако искате да е сладко) и накрая се добавя топлата вода. Ако не разполагате с лимон добавете 1 супена лъжица ябълков оцет. Не се притеснявайте, че ябълковият оцет може да ви навреди.   Препоръки:   . Правете го всеки ден в продължение на две седмици и го вземайте на празен стомах, сутрин – половин час преди закуска и вечер – половин час преди лягане за сън.   . Не злоупотребявайте с количеството, защото може да има обратен ефект.   . Това лечение може да бъде удължено най-много до 1 месец. Но след това ще трябва да направите почивка от един месец.   . Важно е да бъдете последователни, няма смисъл да го вземате един ден, а другия не. Трябва да го вземате всеки ден, за да може инфузията да окаже своето въздействие върху вашето тяло и да отстрани мастната тъкан.   . Ако започнете да приемате това средство, добре ще е да направите малко усилие и да бъдете внимателни с храната, няма да има ефект ако вземете инфузията, а след това обядвате картофи, пържено пиле или други мазни храни. Консумирайте по-лека храна, повече плодове и зеленчуци.   . Препоръчително е да правите разходки най-малко 30 минути до 1 час всеки ден пише mall359.com.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...