Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Тази жена тежеше 72 кг. в четвъртък и стигна до 67 кг. в събота с тази вълшебна билка!

януари11/ 2017

Магданозът е чудесна билка, която се използва в продължение на много години като подправка за различни ястия. Но, нашето тяло не може да извлече всички ползи от него, защото ние обикновено използваме магданоз в малки количества. Корените и листата му обаче имат множество лечебни свойства.   Магданозът е дребно растение с тъмно-зелени листа, които приличат на листата на кориандъра, по-специално на плосколистния му вариант.

Но, листата на магданоза са по-меки на вкус и по-големи по размер от листата на кориандъра. Магданозът е широко използвана подправка в Източна Европа, Америка и в средиземноморската кухня.   Тази невероятна подправка има разнообразни свойства за лечение на инфекции на пикочните пътища, бъбречни заболявания и на много други. Рецептата за приготвяне на чай от магданоз е бил измислена от една възрастна жена от Босна. Тази жена тежала 72 кг, когато се претеглила (в четвъртък). След това, тя започнала да приема чай от магданоз и когато се претеглила отново (в събота), тя разбрала, че е загубила пет килограма! Според нея, с този чай мазнините се отделят от тялото под формата на отпадъчни води.   Ето и тази ефективна и наистина проста рецепта, която тя е използвала:   Необходими продукти:   . 5 супени лъжици ситно нарязан магданоз . 1 литър вода   Начин на приготвяне на чая:   Оставете водата да заври и сложете магданоза в нея. Изчакайте около 15-20 минути, за да се запари. След това филтрирайте сместа, за да премахнете листенцата магданоз и чаят е готов. Добавете малко мед за подобряване на вкуса.   С помощта на този чай излишната вода от организма се изхвърля чрез нашите бъбреци. Тази вода съдържат вредни вещества като опасни бактерии, токсини и мъртви клетки. Магданозът е чудесен антиоксидант с мощни диуретични свойства, които го правят съществена част от отделителния процес пише mall359.com.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...