Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Не ви трябва нищо друго! Това са напитките, от които ще се разхубавите, ще отслабнете и ще се пречистете!

януари12/ 2017

Постоянно бързате и все си повтаряте: „Нямам време да направя нещо добро за себе си“. бързо се живее, бързо се яде и за съжаление бързо се остарява. Като минават годините разбирате какво пропускате, но не можете да върнете времето назад.

 

През деня ви е необходима енергия, която лесно и бързо да получавате и използвате.

Затова най-добрият избор е някоя напитка, която ще ви освежи на момента. Вече добре знаете, че се препоръчва сутрин на празен стомах да пиете чаша топла вода, дори и след половин час чак да закусите. Затова не ви трябва нито време, нито пари, а ще има много ползи за вашия организъм.

 

Ето кои са и другите три напитки, които се препоръчват от диетолозите, за да ви освежат, разкрасят и с които лесно да свалите излишните килограми.

 

Топлата лимонада или лимон изцеден в чаша топла вода с добавка мед или без, е чудесна за изхвърляне на токсините и доброто храносмилане. Лимонената киселина ускорява разлагането на мазнините. Същевременно комбинацията от витамин С и селен забавя стареенето, а витамин В пази здравето на нервната ви система.

 

Кисело мляко с ленено семе, сусам и слънчоглед е подходящо за хората, които имат проблем с констипация. Добре е преди закуска да изпият чашата кисело мляко, в която предварително е добавено лъжичка смляно ленено семе, лъжичка сусамово и слънчоглед. Смесете всичко заедно и се оставя да престои половин час, след това го изпийте. С тази млечна смес запекът ще изчезне след няколко дни.

 

 

Зеленият чай е добър не само за детоксикация на организма, но и за косата и ноктите. Изпийте чаша сутрин преди закуска. Зеленият чай същевременно е и антиоксидант.

 

Тези три напитки може да пиете и в дълъг период от време, тъй като не са силни, нито вредни, но е достатъчно да ги консумирате веднъж дневно, а най-добре това да бъде сутрин преди закуска пише mall359.com.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...