Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Японската тайна! Ето как да изглеждате млади и сияйни, дори след 50 години!

януари12/ 2017

В продължение на столетия мнозина са се опитвали да намерят еликсира на младостта. Въпреки това до сега никой не е успял. Много хора ще ви дадат фалшиви съвети или рецепти само за да се възползват от вас.   Но наскоро чухме за тази японска рецепта, която се е доказала като изключително ефективна дори и след едноседмично използване.

Ето защо ние ви препоръчваме да я пробвате и да видите резултатите за себе си.   Вероятно сте чували, че повечето жени в Япония се смятат за красиви и млади поради някаква мистериозна субстанция. Но какво ще стане, ако ви кажем, че това вещество е известният японски ориз. Именно този ориз има много полезни свойства.   Този ориз е богат на вещество, наречено „сквален и линолова киселина“. Тези киселини притежават много мощни антиоксидантни свойства и също така имат  способността да стимулират синтеза на колаген, който намалява бръчките.   Скваленът е вещество, което се съдържа в ориза. Това вещество може да защити вашата кожа от всички вредни ефекти, причинени от слънцето.   Оризът също така е богат на „гама оризанол“, който има свойството да понижава нивата на холестерола и да защитава сърцето ви. Освен това трябва да знаете още, че оризът съдържа в изобилие и витамин Е.   Ще споменем, че тези полезни свойства на ориза също така са научно доказани. Това, което се опитваме да ви кажем е, че оризът може да ви помогне да подмладите кожата си за един много кратък период от време.   И тук, в статията ще ви покажем тази японска рецепта, която ще ви помогне да се отървете от бръчките и ще направи кожата ви мека и блестяща отново. Тази японска рецепта ще ви помогне да изглеждате 10 години по-млади.   Необходими продукти:   • 3 супени лъжици ориз • 1 супена лъжица мед • 1 супена лъжица мляко.   Начин на приготвяне:   Подготовката на това средство е много проста и лесна. За да го приготвите, най-напред трябва да сготвите ориза за около 2 минути. След това го прецедете, а водата, в която сте приготвяли ориза трябва да я съхраните за по-нататъшна употреба. Към готовия ориз добавете една супена лъжица топло мляко и една супена лъжица мед.   Сега смесете добре всички съставки. Следващото нещо, което трябва да направите е да нанесете тази маска върху чиста и подсушена кожа на лицето. Трябва да оставите маската, докато изсъхне. След това измийте лицето си с водата, в която сте приготвяли ориза.   Оризовата вода и нейните свойства:   Водата от ориза е много полезна за вас. Тя ще ви помогне да подобрите циркулацията на кръвта, освен това действа като антиоксидант, който ще хидратира кожата ви и ще ви помогне да се отървете от бръчките.   В допълнение оризовата вода помага да се намали възпалението на кожата и я запазва здрава и хидратирана. За да се постигнат още по-големи резултати, трябва да правите тази процедура поне веднъж седмично.   Повярвайте ни, много жени са изпробвали тази невероятна рецепта и те потвърждават, че е изключително ефективна.   Ето защо ние силно ви препоръчваме да я опитате. Бъдете сигурни, че няма да съжалявате пише mall359.com.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:ориз, свойства
loading...