Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, април 23, 2018

Как да имате стегнато дупе без упражнения, по което да се заглеждат всички мъже

май15/ 2017
дупе без упражнения, по което да се заглеждат всички мъже" data-essbisHoverContainer="">

Ако ви мързи да правите упражнения, за да имате стегнато дупе, пробвайте да спазвате следните инструкции:

1. Не пийте алкохол и не яжте сладко Може да ги консумирате от време на време, но много умерено и в малки количества.

Помнете, че съдържат празни калории, които не ви осигуряват никакви полезни вещества. Само се натрупват под формата на мазнини по тялото.

2. Не прекалявайте с излагането на слънце Прекомерното печене на слънце отпуска кожата. Затова винаги използвайте най- добрата защита. Но и не прекалявайте със слънчевите бани.

3. Не пропускайте хранения Така няма изобщо да си спестите калории или да отслабнете. Когато тялото усети, че получава по- малко храна, започва да трупа мазнини или черпи енергия от мускулите – най- лошото за задните части.

4. Ставайте от стола от време на време Дългите часове седене пред компютъра е много лошо за задните части. Заседналия начин на живот води до загуба на мускули, отпускане на кожата, влошава кръвообращението. Причинява и целулит.

5. Стойте изправени Правилната стойка е много важна за здравето ни. А и за начина, по който изглежда фигурата ни.

6. Не се къпете с гореща вода Ако водата, с която се къпете, е повече от 37 градуса, вредите на кожата. Става суха и се отпуска. Най- добре е да се къпете с хладка вода, а накрая да завършвате със студена. По този начин ще стимулирате кръвообращението и кожата ще е по- стегната.

7. Използвайте стълбите, даже когато има асансьор Качването на стълби е много полезно упражнения за тялото, особено за краката и седалището. Така че, винаги се възползвайте от тях, независимо, че има и асансьор пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:дупе, стягане
loading...