Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юни 25, 2018

Аз отслабнах с 30 кг без диети и нерви

май16/ 2017

Аз цял живот патя от наднорменото си тегло.  Преяждах с домашна храна, след това повръщах в тоалетната, пиех бабешки илачи за отслабване, гълтах разни таблетки. А колко часа прекарвах в тоалетната – резултат от пиенето на чайове за отслабване – представа си нямате.

Толкова много измъчих горкото си тяло, че в резултат на всичко това си изкарах гастрит, акне и депресия. Така,че, по добре е да се учите от моите грешки , за да не откриете в един момент, че сте се превърнали в тлъста, пъпчеста развалина, а толкова много ви се иска да бъдете сияеща принцеса с идеални пропорции.

Изобщо не съм от онези,които при тегло 50 кг искат да отслабнат с още 3 и се оплакват на всичките си приятелки. Преди да започна да пия  Vita Energy, тежах почти 90 килограма!

dfef

С течение на времето се научих да прикривам недостатъците на фигурата си обличайки се правилно и си намерих приятели. Веднъж една от приятелките ми ме покани на сватбата си.

И тук започва интересното

Тя помоли бъдещия си мъж да покани на сватбата всички свои приятели – ергени. Това бе моят шанс да си намеря приятел и аз не можех да го изпусна. Започнах строга диета, всяка сутрин бягах по 5 км. В края на краищата се стигна до там, че не можех нощем да заспя от преумора. Резултатът бе отслабване  с  2 кг.  за месец. От яд, и обида за несбъднатите надежди получих нервен срив.

И така, накратко. Влязох в интернет за да намеря нещо, от което да отслабна за 2 месеца. Тогава намерих  Vita Energy  Оказа се, че този коктейл е помогнал на много момичета от цял свят !  Останах с впечатлението, че само аз не знам за него.

Поръчах си го веднага, без изобщо да се замислям. Когато си хипопотам, вярваш на всичко. А след месец започна новият ми живот. Този коктейл е пълноценна добавка към храната, която доставя всички необходими микроелементи и незабелязано стимулира тялото ви, стопява излишните  мастни натрупвания. През първите три дена теглото си оставаше същото. След това започнаха  да  се проявяват резултатите лека полека.

В края на краищата първата седмица загубих 2 кг.  През втората- 3 кг. Не вярвах на очите си ! Веднъж стъпих на кантара и се разридах – най после – мечтите започнаха да се Естествено това веднага се виждаше и по дрехите. Аз се зарадвах до толкова, че , престанах да броя калориите и започнах да ям когато си искам.

Отлично се усеща как  Vita Energy потиска апетита  и постепенно отблъсква желанието за бонбони, печено месо и пържени картофки. Някак си се измениха и вкусовите предпочитания. После прочетох,че това е заради ефекта на детоксикацията предизвикан от коктейла.. През първия месец изчезнаха пъпките ,които си стояха от 14 годишната ми възраст още , дори бръчките изчезнаха. Самочувствието беше отлично.

След месец,когато стъпих на кантара, не повярвах на очите си. Минус 12 килограма ! Никога не съм се и надявала,че ще мога да загубя толкова килограми от теглото си. Толкова се надъхах от този резултат, че най после започнах да вярвам в собствените си сили и, че реално мога да стана привлекателна.

За 2.5 месеца до деня на сватбата  на приятелката ми , благодарение на  Vita Energy  успях да отслабна от 86 до 58 килограма. Облякох съблазнителна поличка и воала !) Аз съм хубавица! Дори и аз не предполагах, че съм толкова хубава. По време на сватбата се любувах повече на себе си отколкото на булката. Естествено, запознах се с няколко чудесни момчета, но това е друга история. Продължавам да си пия  Vita Energy  и не се ограничавам в нищо.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...