Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юни 18, 2018

Винаги отслабвам и после пак си връщам килограмите! С тези прости правила регулирах теглото си и след края на диетата!

май18/ 2017
килограмите! С тези прости правила регулирах теглото си и след края на диетата!" data-essbisHoverContainer="">

Да поддържаме непрекъснато новото тегло след диета, е по-трудно, отколкото самият процес на отслабване, т.е. докато сме на диета. Намерихме за вас няколко ефективни съвети, с които ще регулирате теглото си и след края на диетата.

Яжте само здравословна храна – в диетата трябва да присъстват храни, съдържащи протеини, мазнини и въглехидрати.

 Всички тези компоненти са необходими за здравето. Експертитете изчислили, че дневната нужда изглежда така: 55% въглехидрати, 3  % мазнини и 15% протеини.

Включете в диетата само варена или печена храна – Опитайте се напълно да изключите пържените храни и храните с много калории, като сладкото, газираното, белия хляб и др.

Яжте лимони – киселите храни имат една много полезна функция за намаляване на килограмите – те бързо дават чувство на ситост. Ето защо трябва да се пие литър вода с добавени два лимона в нея ежедневно пише zajenata.bg.

Особено важно е да се пие преди хранене. Освен това лимоните активират обмяната на веществата и храносмилането.Яжте 3-4 пъти на ден пресни плодове и зеленчуци , без термчка обработка.

Научете се да броите калориите – дневния прием на калории, ако се вземе предвид, че се занимавате и с някаква физическа активност трябва да възлиза на 1800-2200 калории на ден.

Редовната физическа активност – не е тайна, че да имате хубаво тяло без физическа активност е много трудно. Така че опитайте се колкото се може по-често да ходите, поне 30 минути на ден, или да посещавате 3-4 пъти фитнес седмично. Физическата активност ще бъде от полза за Вашата фигура и ще засили Вашата имунна система.

Радвайте се на живота – използвайте свободното си време за посещения на музеи, театри, планини, разходки с деца или приятели. Колкото по-активен живот водите, толкова по-малко ще имате проблеми с килограмите.

Основно нещо е да си докажете, сами на себе си, че винаги можете да изглеждате добре!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...