Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Тази рецепта на Петър Димков излекува хиляди от гъбички по ноктите за нула време

май19/ 2017
гъбички по ноктите за нула време" data-essbisHoverContainer="">

Избавете се от досадните гъбички за кратко време с рецепта на Петър Димков

Наближаващият летен сезон е сред най-удобните сезони за разпространение на неприятните гъбички по ноктите, но има решение на проблема с рецептата на Петър Димков.

През лятот краката ни започват да се изпотяват, а това е най-благоприятната среда за разпространението на досадните гъбички. Ако миете често краката си със сапун не бихте могли да решите проблема с гъбичките.

Даже напротив, по този начин ще подпомогнете развитието им.

Избавете се от досадните „наематели” за кратко време

Предлагаме ви да опитате да се преборите с гъбичките с рецептата на признатия народен лечител Петър Димков. С тази рецепта ще облекчите за кратко време паренето и дискомфорта, който ви създават неприятните „наематели”, които сте си завъдили.

Необходима ви е само една скилидка чесън, която е необходимо да счукате на кашица и с нея да натриете засегнатите места. Най-добре би било да прилагате тази процедура вечер. Ако всяка вечер правите тази процедура, след една седмица няма да имате и следа от досадните гъбички.

След като намажете засегнатите места с чесновата кашица, необходимо е да обуете памучни чорапи.

Можете да се избавите от гъбичките и като смесите равни количества кислородна вода (3%), натурален ябълков оцет и етилов спирт (90%). Нанасяйте от разтвора с тампон върху засегнатите места и след 10 минути отмийте с топла вода и подсушете. Повтаряйте процедурата два пъти дневно до постигане на желания ефект, пише framar.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:гъбички, нокти, цяр
loading...