Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юни 25, 2018

Издаващ сигнал, че може да имате рак на гърдата-42-годишната пациентка не можела да повярва!

май30/ 2017
рак на гърдата-42-годишната пациентка не можела да повярва!" data-essbisHoverContainer="">

И през ум не ви е минавало, че това може да е знак за сериозен проблем

Коварният рак на гърдата може да бъде многолик.

За съжаление понякога предупредителните сигнали не могат да бъдат разчетени навреме и често пъти това е причината, поради която се стига до загубата на живот.

42-годишната британка Лиза разкрива, че и през ум не й е минавало, че може да страда от рак на гърдата .

Тя била в отлично здраве и се чувствала перфектно.

Всичко това до един ден, в който попаднала случайно на пост в социалната мрежа.

Постът бил споделен от един от приятелите й. Именно той бил този, който накарал британката да се замисли какво да прави.И през ум не ви е минавало, че това може да е знак за сериозен проблем

Тя обаче не се предава. Започва да се рови из интернет пространството в търсете на еликсир, който да я изцери от коварния рак на гърдата . Лиза била повече от потресена, когато разбрала, че дори една-единствена трапчинка може да е сигнал за наличието на това заболяване.

След като прочела поста, британката направила щателен оглед на гърдите си. За нейно огромно съжаление, намерила точно такава трапчинка на една от гърдите си. Лиза отначало била в шок и не можела да осъзнае, че това й се случва в действителност пише zajenata.bg.

Разбира се като всеки друг човек и тя недоумявала как една недоверчива трапчинка може да издаде такова фатално заболяване. Британката решила, че е крайно време да отиде на преглед при специалист, който да назначи съответните изследвания и да се установи дали наистина става въпрос за нещо толкова фатално.

Към днешна дата Лиза съветва всички жени да си правят редовни профилактични прегледи за рак на гърдата . Добре е те да се правят през определен интервал от време. Тя напомня, че нито един човек не трябва да пренебрегва здравето си. Най-добре е всяко нещо да се хване навреме, за да може да се реагира.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...