Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, септември 26, 2018

Тя не смееше да разкрие тайната рецепта за лек за рак на белия дроб, на гърдата, на дебелото черво, защото се страхува за живота си

юни09/ 2017
рак на белия дроб, на гърдата, на дебелото черво, защото се страхува за живота си" data-essbisHoverContainer="">

Ракът е едно от най-сериозните заболявания, и хиляди хора са диагностицирани годишно. Въпреки това, ракът се обработва успешно в много случаи, ако е открит навреме.

Всеки лекар ще ви посъветва за лечение на рак, да се подложите на химиотерапия, т.е. радиация

.

Изследванията са показали, че химиотерапията отслабва организма и че много пациенти с рак не се излекуват, защото са подложени на химиотерапия.Никой няма да ви каже, че ракът може да се лекува по естествен път , защото тогава повечето хора се обърнаха към естественото лечение и фармацевтичните компании не биха спечелили.

Но трябва да знаете, че естественото лечение на рак  успешно лекува рак. Тази рецепта е отлична и успешна при лечението на рак. Много от пациентите са се излекували с използването на тази рецепта.

Тази природна медицина убива раковите клетки , но не унищожава нашите здрави клетки. Запазва черния дроб, кръвоносните съдове, укрепва имунната система, засилва мозъчната функция и помага за възстановяване на тези, които са претърпели сърдечен удар пише zajenata.bg.

Съставки

15 лимони 12 глави чесън 400 грама пшеничен зародиш 400 грама орехи 1 килограм мед

Подготовка

Поставете пшеницата в купа и долейте водата. Нека престои една нощ и изцедете водата след 10 до 12 часа. След това се оставя да престои в продължение на още 24 часа.

След този период, се смилат орехите и пшеницата заедно. Почистете чесъна и 15 лимона (с корите), смелете ги и ги добавете към сместа, след което добавете меда и консумирайте сместа с дървена лъжица, за поддържате лечебните свойства на меда и лимоните.

Начин на употреба: Ако страдате от рак, се вземат 2 супени лъжици от тази смес на всеки 2 часа.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:рак, цяр
loading...