Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, януари 19, 2019

Само за 14 дни се изчистих от всички токсини в тялото само с 3 ореха на ден, но е важно да са приготвени по следния начин!

юни28/ 2017
токсини в тялото само с 3 ореха на ден, но е важно да са приготвени по следния начин!" data-essbisHoverContainer="">

Само за 14 дни изчистих цялото си тяло от токсини само с 3 ореха на ден, но е много важно да са приготвени по следния начин

Това е рецепта, в която на пръв поглед няма нищо странно. Да, изисква се малко повече време, за да се направи, но пък резултата си заслужава. Обновете здравето с помощта на този продукт: уникална рецепта от младостта на нашите предци. Рецепта с кълнове – едва ли е нещо ново за повечето любители на здравето от природата.

Ползите от покълналите семена и зърна знаят почти всички хора, които водят здравословен начин на живот. Доста от тях са вече проверени и са доказали своите лечебни свойства.

Например, даже и само ден да карате на покълнали семена и вода, ще увеличите силата на вашето здраве поне сто пъти. И това съвсем не е шега. Покълналите семена са източник на незаменими минерали и витамини, които няма откъде другаде да се набавят.
И ако за покълналите семена са чували повечето от вас, малко са онези, които са наясно с благоприятните ефекти на покълнали орехи.

В рамките на 14 дни вашият енергиен потенциал ще се увеличи многократно. С помощта на рецептата по-долу, бихте могли да изчистите организма от токсини, да забавите процеса на стареене. Тази рецепта е силно препоръчителна за възстановяване на имунната и нервната система. И това е само малка част от предимствата, които ще чувствате след редовна употреба на покълнали орехи.

Как да си направите покълнали орехи?

ПОДГОТОВКА

Вземете 1 кг сурови орехи, поставете ги в буркан и ги залейте със студена вода. Водата е нужно да покрива орехите. Поставете на перваза на прозореца в продължение на 14 дни. Не забравяйте да сменяте водата през ден. Рабърквайте внимателно ядките сутрин и вечер. След две седмици, те ще бъдат готови за използване. Дръжте ги в хладилника в същата вода, в която са покълнали. За да се постигне терапевтичен ефект е доста да използвате до три покълнали ядки два-три пъти на ден. взимат се на гладно. Покълналите орехи са полезни за почти всички, независимо от възрастта. Внимателно е необходимо да се използват само от хора, които имат проблеми с панкреаса пише stara-bulgaria.eu

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...