Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, януари 20, 2019

Това са нещата, които трябва да знаете, докато сте в менопауза!

юни30/ 2017
менопауза!" data-essbisHoverContainer="">

Менопаузата е нормален етап от живота. Трябва да знаете, че този период е придружен от най-различни симптоми, но това не трябва да бъде причина за загриженост, защото тя може да се справи с тях. Просто се опитайте да се отпуснете и да прави неща, които обикновено предпочитат.

Някои от симптомите на менопаузата, са:

Промени в настроението, времето и често ви се плаче.

 Дори можете да плачете без видима причина. Ваша утеха  е сладкото и при това в огромни количества. Да, можете да живеете в шоколада. Ще ви се отвори апетит, така че можете да ядете повече, отколкото обикновено. Ще забележите, че косми започват да растат по други  и странни места. Не се тревожете за това, а го решете. Възможно е, да имате проблеми със съня. Не приемайте хапчета за сън, защото не е нужно, и можете да се пристрастите. Пийте чаша чай от маточина. Той няма да ви навреди. Възможно е да качите някои килограм, но се опитайте да се храните здравословно и да се движите и всичко е решено. Горещите вълни също са нормални, често ще се къпете в топлината им. Възможно е, да имате имате излишни изблици на раздразнение дори, заради малки неща пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...