Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, септември 26, 2018

Професор разкри своята диета за топене на мазнини: Само за 10 дена минус 5 кг. минимум!

юни30/ 2017
топене на мазнини: Само за 10 дена минус 5 кг. минимум!" data-essbisHoverContainer="">

На кого да се доверим при решаването на проблема с наднорменото тегло, ако не на опитен лекар? Такъв е Фьодор Григориевич Углов – известен хирург, професор, автор на множество книги по медицина, който сам е доживял до 104 години!   С проблема с наднорменото тегло Углов се е срещал в практиката си много пъти и смятал, че наднорменото тегло е причината за понижения имунитет, както и дегенеративни промени в ставите. Ето защо професорът е разработил хранителна програма , помогнала на много хора да се справят със затлъстяването.   Диетата на професор Углов   Първа закуска в 9:00 Изпийте чаша органично кафе. Можете да използвате и зелен чай с 1 чаена лъжичка мед.

  Обяд в 11:00 ч Необходимо е да изядете едно варено яйце и 8 сушени сини сливи.   Обяд в 14:00 часа 200 гр. варено говеждо месо или 1 пилешки гърди без кожа и мазнини. Като гарнитура пригответе 100 грама салата от зеле и моркови. Също така в следобедните часове може да хапнете един портокал.   Вечеря в 19:00 Необходимо е да хапнете 30 грама сирене и 1 ябълка или портокал.   1 час преди сън Трябва да изядете 200 грама кисело мляко или органично нискомаслено кисело мляко.   Подобен десетдневен курс ще помогне да се отървете от 3 до 5 кг излишно тегло. Но си струва да припомним, че не можете да го повторите повече от веднъж на всеки два месеца пише mall359.com.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:мазнини, топене
loading...