Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, януари 20, 2019

Жените, които са опитвали тази рецепта, се кълнат че помага и сигурно наистина е така! Сода за хляб и мед

юли03/ 2017

Въпреки че на пазара има безброй продукти за  борба с целулита , според дерматолози, има едно естествено лекарство, което е по-ефективно от всичко, което можете да си купите. Става дума за смес от две съставки, които всички имаме в нашия дом – сода за хляб и мед!

Просто смесете една супена лъжица сода за хляб с една супена лъжица мед, добавете малко вода и ги поставете на огъня. След като заври, варете сместа 2 до 3 минути, така че оставете за кратко да се охлади (не напълно) и докато е още топла, масажирайте с нея онази част от тялото, където имате целулит. Масажирайте около 3 минути, след това измийте с топла вода.

 В проблемните части нанесете чист мед, така масажирайте още 4 до 7 минути.

Според експерти, както и жените, които вече са опитвали тази рецепта, това е най-добрият начин да се отървете от целулита и дупките на кожата, което прави тя да изглежда тромава. Масажът с мед ще подобри кръвообращението, ще намали целулита, без да въвеждате химикали и токсини в тялото пише zajenata.bg.

Съвет: Не бива да прекалявате с употребата на тази смес, особено със силното натискане по време на масажа, тъй като можете да си спукате капилярите.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...