Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юни 25, 2018

Дами, не правете тези неща на гърдите си!

юли10/ 2017

Гърдите на жените са от жлезиста и мастна тъкан. Съединителната тъкан и ставните връзки осигуряват подкрепа за гърдите и придават формата им.

Ето някои неща, които в никакъв случай не трябва да правите с гърдите си! Малък размер сутиенМного жени смятат, че изглежда по-секси ако насят сутиен, който е 1 или 2 номера по-малки, отколкото е реално. Въпреки това, изобщо не е препоръчително, защото всъщност причинявате сериозно неудобство и вреда на гърдите.

Не носите сутиен, когато спортуватеМного от жените се чувстват по-свободни, когато не носят сутиен по време на движение. Все пак, това може да доведе до сериозни проблеми за съединителната тъкан в гърдите. Има голям риск от вътрешни разкъсвания и нарушения в целостта на мускулните влакна и съединителната тъкан.

СтисканеГърдите никога не трябва да бъдат грубо третирани, тъй като тъканта им може да се повреди лесно.

Премахване на косъмчетаКосмите в зоната около зърната са често срещани при жените, така че много от тях ги махат регулярно. Въпреки това, ако сте склонни да отстранявате тези косъмчета много често, има риск да станат по-дебели, както съществува и риск от сериозни възпаления.

ПритисканеМного често, когато хората са интимни, те стискат зърната. Все пак, това може да има сериозни последици пише zajenata.bg.

ПиърсингДупченето на зърната, за да се сложи пиърсинг не само изглежда опасно, но и е опасно! Увеличава риска от развитие на възпаления и абцеси, които да засегнат млечната жлеза.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...