Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, юли 22, 2018

Опасно ли е бяло течение преди цикъл – Лек от Петър Дънов

юли13/ 2017

Бяло течение преди цикъл – овладейте състоянието

Бяло течение преди цикъл се среща само при жените, както и при много малки момичета. Бялото течение е микробна зараза на женските полови органи.

Може неговата поява да се дължи и на наличието на острици в задното черво, които после преминават във влагалището и го дразнят в повече.

Бяло течение преди цикъл

Не е невъзможно бяло течение преди цикъл да се появи при простуда и грип или бързо напълняване.

В началото половите органи отделят секрет, който със всеки изтекъл ден се засилва и количеството му става притеснително голямо за всички засегнати жени.

При определени случаи бялото течение е толкоз обилно , че се стига до пълното изтощение на тялото. Смята се, че е безопасно, когато протича точно преди менструация или по време на бременност.

Ако обаче следва един или два месеца, отделя се обилен секрет със специфичен мирис, тогава задължително трябва да си обърнете внимание и да се подложите на лечение, за да се установи дали страдате от нещо сериозно и каква да бъде подходящата за вас терапия, която по възможно най-бърз и качествен начин да ви отърве от заболяването пише zajenata.bg.

Абсолютно възможно е продължителното бяло течение да доведе до поява на злокачествени новообразувания. Наблегнете на личната си хигиена, за да се избавите веднъж завинаги от неприятното усещане. Седящите бани също много помагат при подобни случаи.

 

Бяло течение преди цикъл – лек от Петър Дънов

Прави се запарка от 100 гр листа и цвят от гръцка коприва, листа, плод и клонки от имел, цвят и листа от полски хвощ, зайча стъпка, листа от цариче (взимате по 100 гр от всички съставки). Вземете две пълни супени лъжици от сместа. Те се запарват с 500 г вода (вряща). Захлупете я и я оставете да се накисне за една нощ.

Рано сутрин прецедете и напитката вече е готова за консумация. Пийте 3 пъти на ден преди основните хранения. Гледайте да сте приели отварата минимум 15 мин преди прием на храна. Една доза се равнява на една винена чаша (близо 50 или 75 грама).

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...