Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, март 21, 2019

Яжте от тази смес всяка сутрин и ще свалите до 12 кг!

юли17/ 2017

Тази смес можете сами да си приготвяте и да консумирате всеки ден – не само за отслабване, но и за подобряване на здравето. Ако е за отслабване ви обещаваме, че само за месец и половина резултатът ще бъде 12 килограма надолу.   Тази „смес чудо“ е най-доброто и най-ефективното средство за отслабване без усилия. Това, което трябва да направите, е да ядете всяка сутрин настърган джинджифил, смесен с лимон и мед.

За приготвяне на сместа са необходими около 120 грама корен от джинджифил, който се настъргва, два лимона, които се почистват от семките и се блендират заедно с джинджифила. Накрая се добавя 250 грама мед.   Сместа се разбърква с дървена лъжица, докато медът се разтопи напълно. След това се поставя в стъклен буркан и се консумира всяка сутрин вместо закуска. Достатъчни са една до две супени лъжици.   Когато започнете деня с този еликсир, мазнините от тялото ще се изгарят много бързо, тъй като той допринася за тяхното естествено отстраняване от организма. Освен за отслабване, тази смес е истински лек за здравето и укрепва имунната система пише mall359.com.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...