Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, април 22, 2018

Хит диета с краставици ще ви отърве от 7 кг. за 10 дена! Просто направи това!

юли17/ 2017

Диетата с краставици е много лесна и е с продължителност от 10 дни.

През този период трябва да се консумират само няколко определени продукти. При правилно спазване на диетата, може да се свали до 7 килограма.

Естествено не трябва да пренебрегваме и физическата активност, която ще допринесе за постигане на крайния резултат.

Ако нямате много време за по-сериозни тренировки, 30 минути ходене на ден също ще свърши добра работа. Както се подразбира, краставицата е основната съставка в тази диета.

Тя може да се хапва неограничено, особено в моменти, когато се чувства по-голям глад. Останалите продукти, които могат да се консумират, са риба тон, но без допълнителна мазнина, варени яйца, пълнозърнест хляб или варени картофи.

Позволена е консумацията е на пресни плодове, чай или кафе, но без подсладители. Забраняват се газираните напитки, алкохол. Между храненията може да сеприготвят интересни варианти с краставица, които да заситят глада.

Може да си приготвите салата от краставици, като освен нарязаните краставици се прибавя около 200 грама кисело мляко, малко сол и пресен зелен лук по желание. Друга интересна идея е за шейк от краставици. В него може да се добави пресен джинджифил, кората на една ябълка или например пресен спанак. Така шейкът от краставици ще стане богат на фибри, желязо, магнезий и много витамини пише actualno.com.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...