Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, юни 24, 2018

Нека всеки да разпространи! Тъпчем го под краката си, а е по-ценно от злато! Спасява те от най-голямото зло!

юли17/ 2017

Чудесата на природата никога не престават да ни учудват, въпреки че бихте си казали: как може един обикновен плевел от степта да ни удиви с нещо?

В градския XXI век милиони хора се борят с модерния бич – рака , който отнема живота на хиляди с невероятна скорост.

Учените по света работят върху медикаменти за решаване на този проблем, създават нови и нови лекарства за лечение на рак и прилагат различни техники за лечение на това инвалидизиращо заболяване пише zajenata.bg.

На практика рядко онколозите се радват на положителни резултати, въпреки че, разбира се, има и успехи.

За един от тях може смело провъзгласим откритието на тази година, което накара светилата на медицината да зяпнат с уста от учудване.

Онколози и биоинженери дължат успеха си на прекрасно откритие – едногодишен плевел , наричан от обикновените хора „майката на всички билки“ заради своите лечебни сили . Това е пелинът.

Днес бързаме да споделим с вас тази нова и полезна медицинска информация! Едногодишен пелин срещу рака Artemisia annua , или Едногодишният пелин е тревисто растение, което за краткия сиживот е в състояние да дари десетки години към живота и здравето на хората.

Изследвания са показали, че веществата, съдържащи се в това растение, са способни да контролират репродуктивния растеж на раковите клетки в човешкото тяло и по този начин да унищожат до 98% от тези структури.

Растителни вещества действат много селективно в човешкото тяло, без да засягат здравите клетки и без да влияят върху човешкия естествен имунитет.

Втората сензация стана фактът, че растението не се нуждае от много време, за да унищожи злокачествените клетки – достатъчни само 16 часа!

Експериментите показали, че дори в тежки етапи на рака само един месец прием на активното вещество в Artemisia (артемизинин и неговите полусинтетични производни) помага за намаляване на броя на раковите клетки в човешкото тяло с 28%!

Веществата на растението попадат в раковата клетка и, подобно на скрита бомба, раздробяват враждебната клетка на по-малки частици, които не са в състояние да се регенерират, като по този начин я унищожават без остатък.

Този подход към лечението е в състояние да предотврати възникването на рецидив в скоро време!

Експериментите върху плъхове потвърдили, че използването на пелина заедно с прием на желязо води до пълно ликвидиране на рака, без да навреди на здравето на животните. Но помнете: при използване на пелин е много важна дозировката , тъй като това растение е отровно!

В допълнение трябва да се каже, че, наблюдавайки пациентите, изследователите отбелязали, че лошото хранене, недостатъчният прием на вода, заседналият начин на живот и негативното възприятие на света оказват много негативно влияние върху здравето.

Така че, за добро здраве и ефективно лечение е необходимо не само да се промени коренно начина на живот, но също така и да се работи сериозно върху отношението и възприятието на света.

Несъмнено – полезна информация! Погрижете се за себе си и здравето си!

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...