Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Пчеларят бай Георги Тодоров: Ще си скъсам дипломата, ако някой се обади, че се е разболял, след като е опитал тази рецепта!

септември04/ 2017

95-годишният пчелар бай Георги Тодоров издаде своята наистина магическа рецепта за здраве – болест не го лови от години!

Той е на преклонните 95 лазарника, но болест не го е ловила от години. Това е известният пчелар бай Георги Тодоров, който отдавна председателства дружеството на пчеларите „Акация-1899“.

Кошерите му са в село Смилец – община Стрелча и в село Тюркмен – община Брезово.

Всички пчелари – млади и стари, го познават и говорят за него с благоговение.

Защото съветите и рецептите, които бай Георги им дава, са ги отървали от редица болежки.

Днес ви представяме рецепта за здраве, която самият стар пчелар смята за „магическа“ и „чудодейна“ за здравето. И се кълне, че ако някой я опита, а после се разболее, да отиде при него, че да си „скъса дипломата“.

 

Ето точните продукти за тази уникална рецепта за здраве , както и самият прием.

Вземете един килограм пчелен мед, 200 грама пчелен прашец и един килограм лимони. Изстискайте лимоните и със сока им полейте пчелния прашец, за да може да го разтвори. След това прашецът и сокът от лимоните се разбъркват много хубаво в меда.

 

Готовата вече смес се оставя да престои на тъмно и прохладно място за 24 часа, а когато преминат, към нея се прибавя и 250 грама сусамов тахан. Отново сместта се разбърква добре, за да се получи изцяло хомогенна смес.

 

Бай Георги Тодоров уточнява, че ако човек желае, спокойно може да прибави към тази смес и две пакетчета канела. Той я приема без нея, но канелата също има своите невероятни ползи за здравето – зависи дали на човек му понася.

Самата процедура по приема на уникалното лекарство за здраве на пчеларя бай Георги Тодоров е следната – в чаша хладка вода всяка сутрин и всяка вечер се разбърква добре една лъжица от вълшебната пчелна смес (супена), плюс една лъжица чист ябълков оцет.

Всичко това се изпива около един час преди хранене. Добре е тази лечебна смес да я приемаме поне месец-два, особено през зимния сезон, за да се спасим категорично от вирусите и грипа, които вече ни атакуват, пише „За жената“.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...