Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юли 23, 2018

Мощно прочистване на червата: Точно 9 кг по-слаби и много по-здрави! (важно е да се спази схемата)

септември14/ 2017

Това прочистване на червата служи не само за значително отслабване, но и за здраве!

Прочистване на червата се свързва от мнозина предимно с гадните и неприятни клизми. Или прием на горчивата английска сол. Е, определено можем да твърдим, че това не е така. Плюс това тези две неща чистят дебелото черво еднократно и нямат продължителен ефект.

Докато това прочистване на червата, с което ще ви запознаем сега, е признато за най-мощното и полезно за здравето като цяло. Да, знаем, че най-примамлив ще ви се стори фактът, че след него ще бъдете с цели 9 килограма надолу. Но всъщност най-голямата му полза е да сме здрави, пише „doctorbg.net“

Ето точната схема, по която се прави това прочистване на червата. И трябва да я спазите съвсем точно. В противен случай изобщо не се захващайте.

Започва се с подготовка за прочистването, през която първите две седмици трябва да оставате без вечеря. Вместо нея се изяжда единствено малка купичка със сушени плодове и ядки.

На втората седмица си избирате два произволни дни, в които сте само на чай без захар и на ябълки – нищо друго. А в самия ден, преди да приложите рецептата за прочистване на червата, пиете чай и нищо друго.

Дойде ред и на самата рецепта, състояща се от лимонов сок, рициново масло и джинджифил. Дозата на рициновото масло е 1 грам на 1 килограм телесно тегло. Всеки сам ще я изчисли за себе си.

Загрявате рициновото масло на водна баня и прибавяте към него пресен лимонов сок в съотношение масло и сок 2 към 1. Накрая смесвате с тях и една лъжица сок от джинджифил – чист.

В рамките на половин до един час трябва да изпиете цялата тази смес, а непосредствено след нея пиете и голяма чаша с гореща вода, която обаче е преварена.

Храненето през този ден е само лека супа от зеленчуци, но без мазнина. А следващата седмица след прочистването се яде постно. Вечерите е добре да се състоят от кисело мляко със сушени плодове и ядки или супа от зеленчуци.

Чак после постепенно преминавате към нормалния си начин на хранене като в началото гледате нормалните ви порции да са значително по-малки като количество. Направете го и ще видите чудото след това. Успех на всички!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...