Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, юли 21, 2018

Ще се спасите от болести през зимата, ако само си потопите краката в леген, ето по този начин!

септември28/ 2017

От състоянието на нашия имунитет зависи работата на всички органи и системи

Когато човек се разболее, когато е недохранен, когато постоянно е обект на стрес или живее в неблагоприятни условия,защитната функция на организма намалява.

За да се възстанови силата на организма отнема много време. Затова, ако искате да засилите имунната система възможно най-скоро, опитайте този прост и лесен начин! Може би той не е от най-приятните, но безспорно е ефективен!

Как се прави:

1.

Изсипете в подходяща купа студена вода и добавете кубчета лед.

2. Водата трябва да е достатъчно, така че да достигне глезените. 3. Сложете двата крака в една купа за 10-15 секунди. 4. Ако смятате, че дори и тези 10 секунди изглеждат като цяла вечност, отклонете съзнанието си, като гледате телевизия или слушате любимата си музика 5. След 15 секунди, подсушете краката, сложете топли вълнени чорапи и си легнете. 6. След като усетите, че сте се затоплили, махнете чорапите.

Студената баня за краката се препоръчва от Сергей Бубновски, кинезитерапевт. За укрепване на имунната система по този начин е достатъчно да повторите процедурата всеки ден преди лягане. По време на настинка или грип може да правите тези бани на всеки 4 часа. Не мислете, че вашето състояние ще се влоши, дори напротив, имунната система реагира остро на такъв стрес и ще бъде в състояние бързо да се справи с болестта.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...