Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, юли 21, 2018

Тя има съвместима конструкция с кръвната плазма в човешката кръв – Вижте, какво ще се случи ако пиете само 7 дни кокосова вода!

септември29/ 2017

Дали кокосовата вода има магически ефект както всеки твърди? Вероятно сте чували за кокосовото масло и многобройните ползи, които тя предлага, пише „За жената“.

Сега ще прочетете за най-големите предимства на кокосовата вода, за които най-вероятно не сте чували преди. Може би не знаете, че кокосовата вода има практическа съвместима конструкция с кръвната плазма в човешката кръв. Освен това, кокосова вода е била използвана във въоръжени конфликти в миналото като заместител на кръвта и многобройни са били спасени в дълги и изтощителни битки.

 

В днешно време, кокосова вода се използва по целия свят.

Можете да я намерите в големите магазини, които ви предлагат възможността да използват полезните предимства на този невероятен плод. Кокосовата вода на вкус не е много приятно, но това не трябва да бъде причина да се избягва един от най-добрите начини за детоксикация в света.

 

Какво се случва, когато пиете тази вода? Когато се консумирате кокосова вода, тя ви укрепва имунната система и елиминира бактериите, които причиняват инфекции на пикочните пътища, гонорея, заболявания на венците и вируси, които причиняват студените, инфекциозни заболявания и тиф.

 

Тя не само ще повишава вашата енергия, но също така ще увеличи производството на хормони на щитовидната жлеза. Тази вода също е много добра за хора, които страдат от заболявания на бъбреците, тъй като реагира като естествен диуретик. Тя ще очисти пикочните пътища и каналите на пикочния мехур.

 

Това ще премахне токсините от тялото и “катастрофата“ с камъните в бъбреците. Кокосовата вода е добра за храносмилането, поради високото ниво на фибри, които тя съдържа. Ако я пиете редовно ще премахне киселините в стомаха. Можете да я пиете в големи количества, тъй като тя има ниски нива на мазнини. Ще отслабнете, благодарение на способността на водата за ви държи сити и междувременно понижава апетита.

Ако имате акне, мазна или суха кожа, всичко, което трябва да направите е да се накисне памук в кокосова вода и го поставяте върху кожата.  Тя ще почисти и освежи кожата, и най-важното е, че ще се поддържат порите отворени. Ако смесите водата със зехтин, можете да очисти организма ви. Тази смес може да премахне чревните паразити.

 

Според експерти, можете да решите няколко здравословни проблеми по време на бременността с помощта на кокосова вода. Пийте по една чаша кокосова вода всяка сутрин и ще балансирате електролитите, чиито дисбаланс може да доведе до високо кръвно налягане.

 

Ако пиете алкохол през нощта, най-вероятно ще имате главоболие сутрин. Така че, следващия път, когато прекалите с алкохол, ще се помни този “спасител “, ако искате да се отървете от главоболието. Освен това, тя също така ще компенсира загубените течности и ще преодолее гаденето, което често е свързано с махмурлук.

 

Ако искате кожата ви да бъде хидратирана и сияйна през целия ден, една чаша кокосова вода ще бъде достатъчно. Също така, след няколко изтощителни физически дейности, можете да пиете кокосова вода и ще си възвърнете енергията. Тя ще ви освежи и ще остави положително влияние върху всяка част от тялото. Увеличена енергия, силна имунна система, защита от бактерии и инфекции, загуба на тегло … Какво повече може да искате!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...