Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, септември 20, 2018

Смес от овес и 3 съставки е ключът към укрепване на сухожилия, хрущяли и колене

октомври04/ 2017

Без съмнение, ние поставяме много от теглото на коленете си всеки ден. С течение на времето, те започват да отслабват, така че ние трябва да  вземем правилните грижи за тях, така че да можем да избегнем бъдещи здравословни проблеми.

В тази статия ще ви представим едно прекрасно домашно средство за колене, които ще ви помогне да възстановите хрущяла и сухожилията просто и ефективно!

Какво трябва да консумирате за укрепване на коленете  по естествен начин?

Трябват ви:

3 супени лъжици овес
1 супена лъжица канела
1 голямо парче от ананас
1 портокал (сок)
Мед (по желание)

Приготвяне:

Поставете всички съставки в блендер и разбъркайте до получаване на хомогенна смес.

Разход:

Пийте това домашно лекарство сутрин на празен стомах.

Това домашно средство ще подкрепи коленете ви,, благодарение на антиоксидантните и противовъзпалителни свойства, както и с високо съдържание на калций и магнезий.

Въпреки, че коленете ни като цяло са повредени с възрастта, има и други фактори, които могат да ги засегнат, като наранявания, заболявания и т.н.

Важно е, че вие ​​също ще имате физическа активност, докато приемате това лекарство, като например ходене в продължение на най-малко 30 минути на ден за укрепване на ставите и костите.

Тази невероятна напитка също допринася за здравето като цяло, тъй като тя притежава хранителни вещества, които са от съществено значение за предотвратяване на различни заболявания, пише „За жената“.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...