Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, септември 20, 2018

Лекарите са изумени! Тази рецепта,създадена от древните гърци, укрепва и възстановява костите, коленете и ставите

октомври11/ 2017

Според много здравни експерти, неправилна стойка на тялото е една от основните причини за болки в гърба , ставите и краката . Поради това е от решаващо значение, да я коригирате, за да се предотвратят по-нататъшни усложнения.

Освен това, ние също ще предложи използването на тази невероятна природна рецепта , която е в състояние ефективно да засили и да възстанови вашите стави, кости, както и коленете, и да облекчи болката.

Ето една проста рецепта, която е създадена от древните гърци.

Дава удивително положителни резултати. Вие се нуждаете от следните съставки: – Мед от диви цветя  – 1 кг  – Ленено семе – 150 мл – Тиквени семки – 50 гр  – Стафиди – 3 супени лъжици – Семена от слънчоглед – 50 грама  – Сусам – 5 супени лъжици – Пшеница зърно – 50 грама

Как да подготвим?

– Вземете по-голяма купа и разбъркайте всички тези съставки в нея. – Съхранявайтена тази смес в стъклен буркан.

Как да използваме?

Вземете 1 супена лъжица от лекарството сутрин преди закуска и след това, преди обяд. Този невероятен мощен природен лек ще помогне за подобряване на вашия метаболизъм . То ще направи вашите стави и сърдечни мускули силни, и ще възстанови и подобри еластичността на сухожилията и ставните връзки. Това също е една чудотворна рецепта за остеоартрит и остеопороза .

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...