Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, септември 26, 2018

„Лельо Елена, може и аз да не умра?“. От тези въпроси, можете да се побъркате

октомври17/ 2017

Ценности. Те са толкова различни за всеки човек. Също субективни и непосредствени желания, можете да преследвате стереотипа, че ​​трябва да намерите вашето място, йерархия, членство в определен слой от обществото. Но важно ли е наистина?

Всеки път, когато се замислиш за следващия iPhone или пътуване до Париж, защото някой от твоите приятели вече го е направил – огледай се.

 Огледай се и мисли за това, кое е важно за теб? И ако изведнъж не знаеш къде да гледаш, ние ще ти покажем!

– Лельо Елена, може пък да не умра, а? – Момчето лежи на леглото, напълно лишено от коса на главата си. Кожата му е със зеленикав оттенък. Шестдесет годишната санитарка я побиват тръпки по цялото тяло. Не може да се свикне с това!

– Какво искаш да кажеш, мило! Разбира се, че няма да умреш – и в очите ѝ вече има сълзи.

– Лельо Елена, знаеш ли, че в събота, майка ми има рожден ден. Аз съм ѝ приготвил подарък …

той е … и сигурно ще мога да ѝ го дам, ако умра?

 

Това място е за тези, които са направили крачка назад, където връщането е невъзможно. Осъдени деца: на някои им остават няколко месеца, а някои … няколко дни. Това момче нищо не може да го спаси … ще му трябва само още малко време, за да направи на майка си подарък –  фигурка от картон. Най-ценният подарък … Как след това да не се побъркаш?

 

Така че, кой модел iPhone имаш? Седмицата, или все още си с шестата серия? Какво ще кажеш за кожата на лицето, устните, новите дрехи, колата, апартамента? Как са „лайковете“ в социалните мрежи? Само си помисли – Науката прави всичко, за да задоволи всеки твой каприз.

Разбира се, от това се печели, но за онкологията … Но има масажор за задник, таблетки, които позволяват бързо отслабване, пластични хирурзи, златни чаши … Има всичко, но няма лекарство за рак. Има всичко, но не и за излекуване на смъртоносните болести.

Е, огледа ли се, какво стана с желанията ти? Детето, болно от рак, има само едно желание – да се справи с болестта. Или поне да живее до рождения ден на майка си … 97% от хората няма да харесат статията, но 3% от тях ще го правят. В памет на загиналите и тези, които се борят с рака!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...