Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, декември 16, 2018

2 уникални рецепти на професор Мермерски за лечение на бяло течение с мед и сода

октомври18/ 2017

Лечение на бяло течение с мед и сода

Най-честият симптом при заболяване на пикочо-половите органи е бялото течение. То може да бъде от венеричен и невенеричен произход, пише „За жената“.

За да разберете от кой вид страдате, трябва да си направите лабораторни изследвания и да се излекувате, тъй като това  може да доведе до безплодие.

При остро възпаление на лигавицата на половите органи се препоръчва пълен покой, болничен режим и вегетарианска диета.

Един от най-уважаваните лечители у нас – професор Христо Мермерски, препоръчва следните 2 рецепти при бяло течение:

* Една супена лъжица захаросан мед и 1 с.л. сода бикарбонат се разбъркват много добре. Правят се топчета колкото грахово зърно и всяка вечер се слага по едно във влагалището.

* За случая се използва захаросан мед. От него се взема едно парченце с големината на орех, слага се върху чиста марля и с дълъг конец се прави тампон. Вечер преди лягане след обичайния тоалет на половите органи се поставя и тампонът, но по-дълбоко във влагалището. Така се заспива, а на сутринта тампонът се изважда чрез конеца и се прави промивка.

В един литър топла вода разтворете 1 ч.л. сода бикарбонат. Достатъчни са около десетина процедури, но ефектът се забелязва още в самото началото на лечението.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...