Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, декември 16, 2018

Хулда Кларк-Комбинацията от орех, пелин и карамфил-Лекарство за всички видове рак

октомври19/ 2017

Предоставяме ви откъс от книгата на Хулда Кларк „Лекарство за всички видове рак“.
Предварително бихме искали да споделим, че zajenata.bg не се ангажира с оценка на това, дали твърденията на Хулда Кларк са истина, или не, и доколко предложеното от нея лекарство би помогнало на хора с ракови заболявания. Само предлагаме една различна гледна точка.

Не я подкрепяме, или отхвърляме. Изборът, да вярва, или не е личен за всеки, който чете материала и не бихме искали да насочваме мнението в една, или друга посока.

Хулда Кларк :
„…Съществуват три билки, които могат да ви отърват от над 100 вида паразити!
И то без много главоболия! Без гадене! Без лекарствата, които вече приемате! Дали това звучи твърде фантастично? Просто прекалено хубаво, за да е истина?
Те са дар на природата за нас. Ето кои са:

• черен орех (от дърво орех)
• пелин (от храст)
• обикновен карамфил (от карамфилово дърво)

Тези три билки трябва да се използват заедно. Черният орех и пелинът убиват възрастните паразити в различни стадии на развитие на най-малко 100 вида от тях. Карамфилът убива яйцата им. Само ако ги използвате заедно ще се отървете от паразитите. Ако убиете само
възрастните, яйцата скоро ще се превърнат в нови възрастни.
Ако убиете само яйцата, милионите малки са в тялото ви, и скоро ще се превърнат във възрастни, които да произвеждат повече яйца.
За тинктурата от орехи, се използва зелената обвивка на орехите, когато те току що са паднали от дървото. След около две седмици, след като са престояли на земята, те вече са безполезни. Лековитите свойства на зелената кора, която обвива орехите, са само когато тя е зелена, а орехите са узрели, късно през лятото.

Рецептата за тинктура от орехи:

Тинктурата се получава от етилов алкохол, а не от обикновен екстракт, при който използва вода.

Голям емайлиран или керамичен (не метален или алуминиев) съд за готвене, около 9-10 литра
Зелени шлюпки на орехи, достатъчно да напълнят тенджерата до горе

Чист спирт, достатъчно да покрие орехите

Половин супена лъжица витамин С на прах

Пластмасово фолио за увиване на храна или целофан

Стъклени буркани или бутилки

Изплакнете внимателно орехите, сложете ги в тенджерата и ги покрийте с алкохол. Поръсете с половината от витамин С. Запечатайте с пластмасовото покритие и го покрийте. Нека да престои 3 дни. Налейте в буркани или бутилки премахвайки орехите /прецедете/ и разпределете остатъка от витамин С между бутилките. Ако използвате метални капачки първо поставете пластмасово фолио на гърлото преди да завиете. Силата се запазва за няколко години в неотворен буркан, дори и ако потъмнее. Тинктурата няма нужда от замразяване. Излагането й на въздух причинява потъмняване и загуба на силата й. За да намалите допира с въздух, допълвайте буркана догоре без да допира пластмасовото фолио. Ако трябва разпределете по-големите буркани в по-малки. Идеята е да се избегнат полупразни буркани пълни с въздух, които да стоят с месеци.

Пелин
Най-добре е, ако имате възможност, сами да си посадите и отгледате пелин. Количеството, което ви е необходимо е съвсем малко, но все пак не може и без него.
Пелинът е добър по една причина: Убива паразитите!
Ако си отгледате пелин, изсушете листата, когато те са в най-добро състояние.
Зелено-сиви са и доста горчиви. Никой не би могъл случайно да яде твърде много от тях.Следкато изсушите пелина, можете до го стриете и да го поставите в празни капсули.

Карамфил
Третата билка, която ви е необходима е карамфил. Това е популярната подправка, която се използва при готвене. Необходимо е да се смели, за да се използват пълноценно свойствата за убиване на паразити. Можете да си купите цели карамфилчета и да ги смелите в блендер или мелничка. Ако напълните смления карамфил в капсули, съхранявате капсулите в затворени бутилки, свойствата на билката ще бъдат запазени. Ще се нуждаете от около 100 капсули карамфил.

Сега разполагате със следното :
• Едно шишенце от 30 мл. тинктура от орехи. Това са *шест супени лъжици, достатъчно количество за период от три седмици, ако не сте много болни.(* в оригиналният текст пише „1 ounce, or six teaspoons“. Явно обаче авторката е сбъркала, тъй като, ако приемем, че 1 ounce е почти 30 мл, то когато разделим 30 мл на 6 лъжички, се получават по 5мл на лъжичка, което количество може да се събере само в супена лъжица, а малката лъжичка събира точно половината, или 2,5 мл. Така че, позволихме си да го преведем „супени лъжици“, а не „чаени лъжички“, както е в оригиналния текст)

• Едно шишенце пелин на капсули, или ½ чаша стрит пелин на прах..

• Едно шишенце прясно смлян карамфил също на капсули, или ¼ чаша прахообразен карамфил.
Това са само най-важните билки, които ще ви трябват, за да лекувате рака. Те ще ви стигнат през първите 18 дни от програмата за лечение.

Два допълнителни елемента, орнитин и аргинин, подобряват тази рецепта. Паразитите произвеждат голямо количество амоняк като техен отпадъчен продукт. Амонякът е техният еквивалент на урината и се освобождава в телата ни от паразитите в големи количества. Амонякът е много токсичен, особено за мозъка. Мисля, че това е една от причините за безсъние и други проблеми със съня през нощта и тревожността през деня. Като вземате орнитин преди лягане, ще спите по-добре. Аргининът има подобен ефект за намаляване количеството амоняк, но трябва да се приема сутрин защото дава бодрост и енергия.

Рецепта за лечение на рак :

1.Тинктура от орех

Ден 1: това е денят, в който започвате. Вземете една капка. Сложете я в ½ чаша вода. Изпийте я на малки глътки на празен стомах преди хранене.
Ден 2: Вземете 2 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 3: Вземете 3 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 4: Вземете 4 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 5: Вземете 2 капки в половин чаша вода както по-горе. 
Ден 6: Вземете 2 чаени лъжици заедно в ½ чаша вода. Пийте на малки глътки, без да го поглъщате наведнъж. Добавете подсладител, ако желаете. Както може тинктурата да се смеси с плодов сок. Пийте го в рамките на 15 минути. (Ако сте над 70 килограма, Вземайте по 2 ½ чаени лъжички. Ако сте над 90 кг. да взимайте 3 чаени лъжички.)
Тази доза убива всички останали паразити в цялото тяло, включително и в съдържанието на червата, на места недостъпни от по-малка доза. Алкохолът, в тинктурата може да ви замая леко за няколко минути. Просто не се изправяйте, докато не се почувствате удобно отново. Може да поставите тинктурата в хладка вода, за да се изпари част от алкохола, но не използвайте гореща вода, защото това може да повреди нейната сила като паразитоцид.
След това вземете 500 мг ниацинамид, за да противодействате на токсичността на алкохола. Възможно е да почувствате леко гадене в продължение на няколко минути. Разходка на чист въздух или просто да се успокоите, докато ви мине. В продължение на една година: взимайте 2 супени лъжици тинктура от орех, веднъж седмично.

Ако сте изключително зле. Неизлечимо болни от рак: Вземайте доза по 2 чаени лъжици на всеки час, в продължение на 5 часа, с други думи, 10 чаени лъжички. Следвайте тази дозировка и на следващия ден. Ако се справите и станете от болничното легло, повтаряйте дозата от 10 ч. л.. през ден, в продължение на 2 седмици преди да започнете програмата за поддръжка веднъж седмично. Не забравяйте да включите капсулите пелин и карамфил с всяко лечение, но да увеличите дозата до 10 от всяко.

2. Пелин капсули (трябва да съдържат 200-300 мг пелин):

Ден 1: Вземете една капсула преди вечеря (с вода).
Ден 2: 1 капсула преди вечеря.
Ден 3: Вземайте по 2 капсули преди вечеря.
Ден 4: Вземайте по 2 капсули преди вечеря.

Продължете да увеличавате количеството по този начин до ден 14, когато взимате до седем капсули. Приемете всички капсули в еднократна доза. След това приемайте още 2 дни по 7 капсули. След това започнете да приемате по 7 капсули веднъж седмично завинаги. Опитайте се да не прекъсвате преди шестия ден, така че да сте сигурни, че възрастните чревни паразити са мъртви. След това можете да действате по-бавно, ако желаете. Много хора с чувствителен стомах предпочитат да останат по-дълго на всяка доза, вместо да я увеличават по тази схема. Можете да изберете скоростта, с която да увеличавате дозата след шестия ден.

3. Карамфил:
Напълнете капсулите с прясно смлян карамфил.

Ден 1: Приемайте по една капсула 3 пъти дневно преди хранене

Ден 2: Вземете по две капсули три пъти на ден.

Дни 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10: Вземете по три капсули 3 пъти дневно
.
След десетия ден, вземайте по 7 капсули заедно, веднъж седмично завинаги.

Вземете орнитин преди лягане за безсъние. Дори и да не страдате от безсъние. Вземете аргинин сутрин и през деня.“ 

Вода с лимон за отслабване, пречистване и засилване на метаболизма

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...