Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, септември 26, 2018

Учените категорични: 3 капки от това нещо ще нормализират всички процеси в организма ви!

октомври20/ 2017

Човешкото здраве е нещо, което трябва непрестанно да бъде поддържано, ако самият човек има желание да живее дълго. С природното чудо пчелно млечице това е възможно!

Едно нещо може да реши всичките ви проблеми за много време напред.

Само в рамките на 2 месеца е нужно да го приемате и после ще спите спокойно с години. Става въпрос за много полезнотопчелно млечице, което се явява като дар от Бога и което може да избави всекиго от тежки здравословни неприятности, пише Zajenata.

bg.

Пчелно млечице – помага за всички процеси в организма!

Този лек е природен антибиотик, който може да спаси човек от почти всичко, включително и от рак. Той неутрализира безпогрешно действието на свободните радикали, с което прави разпространението на туморните клетки невъзможно. Различни учени вече са изпробвали въпросното пчелно млечице при болни хора и са останали доволни от резултатите, научи екипът на Doctorbg.net.

Това природно чудо е в състояние да регулира всички процеси в човешкия организъм. То нормализира кръвното налягане, както и кръвната захар, подобрява паметта и зрението. За стомаха също е много полезно, понеже стимулира храносмилането и предпазва от язва и гастрир.

По препоръки на учени от Калифорния, страхотното пчелно млечице трябва да се приема поне 2 месеца. Това е периодът, който се изисква за дълготраен ефект. Дозата при възрастни е между 50 и 100 милиграма, което възлиза на около 3 капки. При децата е между 20 и 40 милиграма, което е около 1 капка. Трябва да се приема винаги по два пъти дневно, като това трябва да става преди закуска и преди обяд (30 мин. преди храненето).

Самият начин на приложение също е важен. Млечицето трябва да се поставя под езика. Така всичките му полезни свойства ще бъдат извлечени и ще станете чисто нови. То помага и за цялостно пречистване на организма, тъй като стимулира отделителната система.

Опитайте от това природно чудо и ще останете много доволни!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...