Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, септември 24, 2018

За това говори цял свят: Рецепта за масло от канабис, което лекува рак

октомври20/ 2017

Вижте как се прави лекарството, с което най-големият боец ​​в света за легализиране на канабиса за медицински цели, Рик Симпсън, излекувал повече от 5000 души от рак.

Идеята е свободно да сподели с хората рецептата за масло от канабис , с което сам излекувал трудната форма на рак на кожата преди единадесет години.

С това масло, според сборовите на Симпсън, доказано се лекува и диабет, атеросклероза, мултипласклероза, епилепсия, астма, псориазис …

Рецептата изглежда така:

Напълно изсъхнали листа поставете в пластмасов контейнер.
Накиснете билката с разтворители, които се използват, като например бензин, или можете да използвате 99 процента изопропилов алкохол, който може да намерите в аптеката.

 Алкохолът абсорбира повече хлорофил от билката, отколкото петрола. Поради това, маслото направено от алкохол има по-тъмен цвят. Ако процедурата е извършена правилно, в маслото няма да има остатъци от разтворителя или ще има много малко.
Смачкайте материала от билката, използвайки дървена пръчка, или подобен инструмент.
Билковият материал трябва да бъде напълно потопен. Мачкайте го с пръчка.
Всичко това правете около 5 минути .
Пресипете сместа / масло без билковия материал в друг съд.  Вече сте извлекли около 80 процента ценните съставки от билковия материал.
Второ измиване. Отново добавете разтворител в билковия материал и мачкайте още 3 минути, за да извадите останалите 20 процента ценни съставки.
Пресипете сместа масло / разтворител в съда, който вече съдържа първата смес, която предварително сте направили.
Изхвърлете билковия материал, от който сте извлекли ценните вещества.

Прецедете сместа масло / разтвор през филтър за кафе в чист съд.
Подсушете разтворителя.
Добавете сместа в купа до ¾ обем. Помещението, в която се изготвя лекарството трябва да бъде добре проветрено .
Поставете съда да се топли.
добавяйте сместа в съда, докато цялата смес не свърши.
Когато цялото количество разтвор се изпари, добавете няколко капки вода в сместа. Количеството вода, което ще добавите зависи колко билковия материал, който сте имали в началото.

Ако се произвежда масло от половината добър билков материал, обикновено се добавят около 10 капки вода.
Когато в съда остане около 25 мм смес масло / разтворител, поставете ръкавици и бавно завъртете съда да се смеси разтвора.
Завъртете контейнера докато разтворът се изпари. Капките вода помагат при изпаряване на останалия разтвор и донякъде пазят маслото от прекалено силно загряване. Температурата на маслото никога не трябва да надвишава 140 градуса по Целзий.
Внимателно прибавете маслото в по-чист метален контейнер.

Поставете този контейнер на дехидратор или устройство, който бавно загрява. Може да отнеме няколко часа, така че водата да се изпари от маслото. Когато вече няма никакво движение на повърхността на маслото, лекарството е готово за употреба.
Поставете топлото масло в бутилка, или в пластмасова кутия.
Когато се охлади маслото, става като гъста мазнина.

Видеото ТУК

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...