Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, септември 26, 2018

Извънредно! Страшна трагедия в болницата! Крясъци и викове! Издъхна бебенцето

ноември03/ 2017

Момченце на 4 месеца е издъхнало в асеновградската болница. Детето е прието преди няколко дни на лечение с двойна бронхопневмония. Това е третият му престой в болницата, откакто е родено, съобщи за Блиц управителят на лечебното заведение д-р Иван Червенков.

„Бебето беше докарано при нас в лошо състояние, с температура.

Майката не се грижеше адекватно за него, разнасяла го е навън. Тя самата си ходеше у дома, за да гледа другите си деца. Бяхме нормализирали състоянието на детето, но вчера то се влоши. Момченцето е развило остра дихателна и сърдечна недостатъчност и за съжаление, въпреки борбата ни, издъхна”, каза още д-р Червенков.

Предполага се, че мъничето е имало и друго заболяване, но това не е било установено от лекарите, тъй като близките са отказали аутопсия, съобщи още управителят.  Когато научила за смъртта на детето си, майката, която е ромски произход, е разбила с ръка стъклото на прозореца на една от стаите в детското отделение. Не е имало заплахи и обиди към персонала, обясни още д-р Червенков.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...