Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, септември 26, 2018

Само 7 дни: Напълно възстановяване на костите, сухожилията, ставите!

ноември12/ 2017

Здравни експерти подчертават, че голямо влияние върху появата на болки в раменете, краката и ставите има неправилна поза, така че първият съвет е да се определи поведението, то поне не е трудно.

 

В тази статия ви предаваме рецепта, която ще ви помогне да облекчите болката и да укрепим костите. Ако страдате от болки в раменете, ставите, краката и шията, това е идеална рецепта за вас. Закупи 150 г желатин, което се яде, може да намерите във всеки магазин.

 Вечерта смесете пълни две супени лъжици желатин (5 гр) с четвърт чаша студена вода и се оставя да престои извън хладилник. Желатинът ще стане на желе. Сутринта изпийте сместа, като разбъркате с нещо, което ви харесва (напр. сок, мляко, кисело мляко, чай). 

 

Желатинът помага при болки в раменете, ставите, краката и шията, и след седмица от този лечение, състоянието значително ще се поправи.лечението трябва да продължи един месец, и след половин година пак да се повтори. По този начин ще възстановите естественото „смазване“ на ставите. 

 

Желатинът е висококачествен лек и предлага широк спектър от здравни предимства: 

-Укрепва ставите и сърцето 

– Укрепва метаболизма 

– Подобрява умствената способност 

– Подобрява тена 

– Дава еластичност, ги укрепва сухожилията и ставните връзки 

– Предотвратява остеопороза и остеоартроза 

– Подобрява кожата и структурата на косата 

– Мощен ефект при лечението на дисплазия 

Това лечение ще премахне болката и сковаността в рамките на 7 дни. За месец ще се чувствате много по-добре, а болката напълно ще изчезне.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...