Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, октомври 22, 2018

Нямам 40, но не можех да клекна до детето на пода. Откакто вземам по 2 лъжички от това вълшебство, даже тичам за здраве в парка!

ноември13/ 2017

Грешка е да се смята, че  проблемите със ставите  започват само в преклонна възраст.  Здравето на ставния хрущял и костната тъкан зависи също от наследственост, физическа активност, хормоналния баланс и метаболизма. При първите признаци на  разрушаване на ставите  трябва да се помисли за предотвратяване на по-сериозно заболяване.

Добре е, че има  народни средства  за поддържането на здравето на ставите , които са не по-малко ефективни от фармацевтичните лекарства.

Днес сме ви приготвили рецептата за едно от най-мощните лекарства. Естествен лек за намаляване на възпалението , подобряване еластичността на ставните връзки , и насищане на кръвта с хранителни вещества.

лечение на ставите

Народно средство за възстановяване на ставите

Съставки

1 кг мед
10 с.л.

ленено семе
50 гр. обелени сурови тиквени семки
5 с.л. суров  сусам
3 супени лъжици  стафиди
50 гр. обелени слънчогледови семки
50 гр.  пшенични трици

Приготвяне:

Всички съставки по-горе се разбъркват в голям съд, след което се поставят в стъклен буркан с капак. Съхранява се в хладилник.

Яжте по 1 ч.л. от това  вкусно лекарство  20 минути преди закуска и вечеря. Преди да започнете употребата му се уверете, че не сте алергични към някоя от съставките.

лечение на ставите

Това средство на основата на меда не само ще подобри работата на ставите, но и ще вдигне имунитета ви. Това се улеснява от витамините и минералите, които се съдържат в големи количества в съставките.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...