Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, декември 15, 2018

Агенцията по заетостта обяви, че търси над 800 души за работа с надница 80лв на ден

ноември22/ 2017

Агенцията по заетостта излезе със съобщение до медиите и обяви, че се търсят 800 души за работа с много високо заплащане. Работата е в провинция Уелва, Испания – бране на ягоди.

В началото на януари 2018 година ще се направят интервютата.През февруари и март ще е тръгването.

Трудовите договори се подписват в Испания и имат клауза пробен период до 15 дни. Ще се работи 39 часа на седмица, според нуждите на предприятието. Часовете над 39, както и тези, които са в почивни дни, ще се плащат с 50% повече от редовното. Търсят се жени между 25 и 40 години, с опит в селското стопанство и желание за работа на полето. Не е необходимо да имат заболявания на опорно-двигателния апарат или други такива, които да им пречат.

Брутната заплата е 40,39 евро на ден, след удръжките за здравно осигуряване и ДОД, заплащането е 38.92 евро на ден. На края на месеца се удържа и сумата за социално осигуряване, дължима от работника за всеки изработен ден.

Настаняването ще е в жилища на работодателя, които са безплатни. Заплащат се само сметките. Разходите за път до Испания са за сметка на кандидата, но биха могли да бъдат удържани от първата му заплата. Връщането до България е за сметка на работодателя, ако работникът остане до края на кампанията. Може да я заявите интерес за работата в местното бюро по труда.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...