Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, декември 11, 2018

Така изглеждаше старата ми кухня, викнах майстор и му казах да ме изненада, след 2 дена се прибрах и щях да припадна като видях

ноември22/ 2017

Едно от отличителните за старите панелни блокове неща, бяха малките кухни. В апартамент със средни за тогавашния стандарт размери – около 80 кв.м, пространството беше неравномерно разпределено – голям хол и спалня за сметка на мястото за готвене и хранене.

Факт е, че днес доста хора живеят в подобни жилища, а единственото, което им остава е да усвоят балкона, за да добавят няколко квадратни метра към това помещение.

Как обаче да превърне малката кухня във функционална, приветлива и свежа зона, а да не бъде място, в което влизаме с нежелание и едва успяваме да се завъртим. Вижте как едно младо семейство променя стаята и й придава напълно нов облик.

 

След ремонта обаче тя се промени драстично. Първото нещо, което привлича окото, е бурята от ярки цветове. Тъй като собствениците са млади хора, те залагат на богата гама от нюанси, която пасва на стила им. За „баланс“ обаче стените остават бели.

Внимание заслужава первазът на прозореца. Той е по – голям и служи като бар плот, като по този начин се създава и допълнителна работна площ за домакинята.

Шкафовете са решени до тавана, за да се съберат всички кухненски принадлежности. Масата за хранене е прибираща се, за да се освободи място когато не се ползва. Единственият недостатък, е хладилникът, за който няма място и той е сложен в коридора.

Крайният резултат обаче е впечатляващ – цветове, свежест и достатъчно пространство за една приятна задушевна вечеря. 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...