Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, декември 15, 2018

Пригответе за 5 минути, консумирайте 5 дни, отслабнете 5 кг

декември02/ 2017

Излишното тегло се описва като прекомерно съхранение на мазнините в организма. Те застрашават здравето и значитено влияят върху работата на органите, като например: сърцето, бъбреците, черния дроб, ставите и др.

Хората, които страдат от излишък на киограми обикновено имат по-голям риск за заболяване от диабет, високо кръвно налягане, заболяване на сърцето … Ако искате да се отървете от тях, опитайте с тези няколко прости съставки:

– 1 лимон 
– 60 грама магданоз 
– 300 мл. вода

Начин на приготвяне:

Изстискайте лимон, нарежете магданоз на малки парченца, поставете в купа и гарнирайте с вода.

Консумирането:

Всяка сутрин преди закуска консумирайте тази напитка пет поредни дни. След това направете пауза от 10 дни, след което се повтаря целия процес. Лечението с почивки можете да използвате докато чувствувате нужда от отслабване!

Тази смес ускорява процеса на изгаряне на мазнини и отговаря на специфичните нужди на витамини и минерали в цялото тяло. Магданозът подобрява храносмилането и освобождава тялото от излишните течности, с което елиминира подуването.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...