Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, декември 17, 2018

Куркумата лекува 600 болести, сред които псориазис, рак на гърдата, тумори, рани, предотвратява метастази

декември06/ 2017

Куркумата  е сред най-известните подправки, които имат много благоприятен ефект върху здравето. Този подправка произхожда от Азия и лекува дори 600 заболявания! Основната съставка е куркуминът, заради който и подправки има силножолт цвят. Съдържа витамини В6, В3, фолиева киселина и минерали.

Куркумата се препоръчва като терапия срещу диабет.

 Напоследък в тази подправка е намерена една до сега неразкрита молекула, наречена CNB-001, която има невероятна сила върху мозъка, но и във възстановяване на раните по човешкото тяло. Действието на този молекула не е превантивно, а лечебно.

Притежава антисептични и антибактериални свойства, приложима е за дезинфекция на рани и изгаряния. Отлична за предотвратяване на рак на простатата , при съществуващ и предотвратява по-нататъшното развитие.

Предотвратява развитието на рака на гърдата . Куркумата е естествена превенция на меланом , при съществуващ, убива раковите клетки и предпазва от нататъшното му развитие. Намалява риска от детска левкемия.

Чисти черния дроб по естествен начин. Може да забави или предотврати развитието на болестта на Алцхаймер (разрушава натрупаните амилоидоза в мозъка). Предотвратява растежа на метастази при много видове рак. Естествен лек срещу болки.  Регулира метаболизма и подпомага отслабването.

В Китай отдавна се използва като лекарство срещу депресия.  Лекарство срещу артрит и ревматизъм.  Предпазва от рак на щитовидната жлеза . Ускорява зарастването на раните и бързо възстановява наранена кожа. Помага при лечението на псориазис и други възпалителни заболявания на кожата.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...