Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, декември 11, 2018

Една съставка реши всичките ми проблеми с кожата: След три процедури, бръчките и акнето изчезнаха!

декември12/ 2017

Използвайте тази магическа таблетка по един от тези три начина и накрая ще кажете сбогом на несъвършенствата на лицето.

Няма човек, който не желае да има младолико и гладко лице, но тази идея за повечето хора е недостижима фантазия. 
Изглежда обаче, че има решение, което е достъпно за всички, а може да бъде и тайно оръжие срещу стареенето на кожата. Става дума за обикновен аспирин


Освен широкото приложение в медицинските цели, е малко известно, че аспиринът може да Ви помогне да постигнете красива и здрава кожа, без бръчки, акне и други несъвършенства. 
Просто трябва да използвате следните три начина (не всичките три, изберете този, който най-много Ви допада) и ще се убедите сами само след три прилагания!
 

Маска с аспирин и лимон  Продукти:  3 аспирин, 3 супени лъжици лимонов сок. Приготвяне:  Разтопете аспирина в лимоновия сок и разбъркайте докато получите паста. Измийте лицето си с чиста вода, нанесете пастата и оставете да престои 10 минути. След това отстранете маската с доста вода. Маска с аспирин, кисело мляко и мед  Съставки:  5 аспирин, лъжица кисело мляко, половин лъжица мед. Приготвяне:  Натрошете таблетките аспирин и ги смесете с мед и кисело мляко, така че да получите хомогенна смес. За да подейства тази маска, е необходимо първо да поставите чист памучен плат, напоен с топла вода на лицето, за да се отворят порите. След това изчакайте лицето Ви да изсъхне, така че нанесете маската и я оставете да действа 30 минути. Измийте лицето си с топла вода.
 

Пилинг с аспирин  Съставки:  3 аспирина, 3 супени лъжици хладка вода. Приготвяне:  Разтворете аспирина в хладка вода и ще получите паста. Нанесете на почистено лице, оставете да действа 10 минути и отстранете ексфолиантът с чиста студена вода.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...