Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, декември 11, 2018

Използвали сте превръзките погрешно през целия си живот! Вижте как се поставят правилно!

декември19/ 2017

Премахвате санитарната обвивка и отворете.

 

# 2

Седнете на тоалетната и издърпайте бельото си надолу точно под коленете.

 

# 3

Сега, отстранете лентата, за да откриете лепилото на гърба на дамската превръзка. Ако използвате дамски превръзки с крилца, трябва да има три ленти: основна и по една за всяко крило.

# 4

Натиснете на дамската превръзка със залепващата страна надолу върху чатала на бельото си. След това сгънете крилата около стените на чатала на бельото си и ги притиснете до долната част на бикините. Ако сте с дамски превръзки, които са предназначени за прашки, трябва да поставите най-широката част на превръзката с лице към предната част на бельото.

 

 

 

# 5

Уверете се, че санитарният тампон е в правилната позиция, чрез издърпване бельото си нагоре. Тя трябва да обхване целия отвор на вагината ви.

 

# 6

В всеки 2 часа проверявайте превръзката, за да видите, дали тя трябва да бъде сменена. Ще разберете, че е време да я смените, когато е мокра на повърхността и вече не поглъща менструални течности.

# 7

При зсмяна, сгънете използваната дамска превръзка нагоре, като когато я изваждате от пакета. Увийте с тоалетна хартия хвърлете в кофа за боклук.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...