Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, декември 11, 2018

Приятелките мислят, че давам луди пари в салона. Да, ама не! Ето как сама си ламинирам косата, при това ефектът трае цели 2 седмици!

декември22/ 2017

Ламиниране и кератиново изправяне – едни от най-популярните процедури в салоните за красота. Момичетата са готови да дадат луди пари, за да постигнат магическия ефект на  идеално права коса  . Но дали си струва?

Маска за коса с ламиниращ ефект

Действието на такава процедура не трае повече от 3 седмици. Можете да постигнете максимален ефект само след третата процедура.

 С изчезването на средството се влошава структурата на косъма. Може да се получи олисяване : фоликулите не винаги издържат теглото на новата коса.

Днес ви предлагаме естествена рецепта за ламиниране на косата . Тази маска ще запази косата гладка и лъскава с ефект до 14 дни!

Маска за ламиниране на косата

Маска за коса с ламиниращ ефект

СЪСТАВКИ:

100 гр. кокосово мляко (не масло!)
2 супени лъжици лимонов сок
1 супена лъжица зехтин
1,5 с.л. картофено нишесте

ПРИГОТВЯНЕ:

Смесете нишестето с лимоновия сок и разбъркайте добре. Не трябва да има бучки!Маска за коса с ламиниращ ефект

Поставете лимонената смес в малка тенджера, добавете кокосово мляко и зехтина. Загрейте добре сместа, но без да завира!Маска за коса с ламиниращ ефект

Когато маската се сгъсти, я нанесете върху чиста, влажна коса . Внимателно разпределете маската върху косата, поставете отгоре шапка за баня  и увийте главата с кърпа. Оставете маската да действа в продължение на 45 минути, след което отмийте с безсулфатен шампоан .

Ще усетите ефекта още след първата процедура.  Косата ви ще стане копринена, лъскава и много покорна . Не забравяйте да разкажете за това ефективно средство и на приятелките!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...