Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, декември 11, 2018

Ето това се случва ако си сменяте БЕЛЬОТО всеки ден!

декември29/ 2017

Надяваме се, че всички сменяте бельото си всеки ден. Тъй като живеем в реалния свят, ние знаем, че има и такива моменти, когато е по-лесно да се използва чифтът от вчера.

Ако хората бяха наистина честни със себе си, ще си признят, че се е случило с всички най-малко веднъж. Знаете ли, че това може да доведе до здравословни проблеми, ако не си сменяте бельото достатъчно често? Защо е от съществено значение? Бактериите намират “убежище” върху бикините.

В предната част на гърба на бикините има много бактерии, които могат да живеят в влажна среда. Ето няколко неща, които могат да причинят “вчерашните” бикини.

Не забравяйте, че има бактерии, която си съществуват в бельото. Е, тези бактерии могат да се прехвърлят върху кожата, което ще доведе до дразнене и ще предизвика всички видове сърбеж. Някои казват, че когато сменяте бельото си твърде често това убива красивия “аромат”; Въпреки това има и други въпроси за решаване.

Ако имате лек сърбеж, вие вероятно ще предизвикате още по-силно силно дразнене и дори ранички. Мръсният “материал” има способността да дразни кожата. Видимите подутини може да изглеждат като топлинен обрив в началото, но могат да станат отворени рани, ако ги оставите. Тъй като тази област не се проветрява, лечението често е бавен процес. Те могат да бъдат третирани, но това е нещо, което може да се избегне само чрез ежедневната смяна на бельо.

Също така какво ще кажете за силната миризма. Шансовете са, че ако не сте сменили бельото си, вероятно не сте и взели душ. Все пак дори да не сте имали вариант за душ по някакви причини, може да забележите, зловонни, идващи от по-ниските райони миризми. За това ежедневната смяна на бельото е задължителна.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...