Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, декември 11, 2018

Венета Райкова разкри тайното си оръжие срещу килограмите: Приемам тази напитка 10 дни и затова съм толкова слаба

януари08/ 2018

Днешните жени често прибягват до различни методи за сваляне на килограми, но един от тях е особено ефективен. Това е косумацията на палмов сироп за отслабване!

Една от най-известните ни журналистки може да се похвали с изящна фигура благодарение на специална напитка.

Венета Райкова ползва от години палмов сироп за отслабване. Той стана хит главно от Анджелина Джоли , за която се твърди, че точно така е станала чак толкова слаба.

Напитката обаче е прекалено силна, а Анджи е прекалила с употребата ѝ и затова от известно време дори страда от липса на достатъчно тегло пише Doctorbg.net.

Получения т палмов сироп за отслабване се приема на дози. Хубаво е да бъде на три пъти през деня и 30 мин. преди да се яде. Обикновено се приема 10 дни, но може и по-малко, както и повече. Не е добре обаче да се пие повече от 2 седмици, както и цялата процедура да се прилага над 2 пъти годишно.Смесвате 1, 5 л. вода (преварена) с палмов сироп (10 суп. л.), сок от лимон (10 суп. л.), лют червен пипер (5 щипки) или джинджифил. Напитката вече е готова за пиене. Трябва да се отбележи обаче, че тези пропорции са за 50-килограмов човек. Това значи, че трябва да се увеличат при по-голямо тегло. Тоест за 100-килограмов ще са нужни 3 л. вода и съответно двойни съставки.

Венета Райкова е направила точно максимума и ефектът е бил мигновен. При Джоли обаче се е получил жесток ефект, понеже е прекалила с броя на дните.

Преди диетата е нужно пречистване на тялото, което се прави с 1 пакет английска сол, разтворен в 300 мл. преварена вода. Чак 30 мин. след изпиването на тази напитка може да се започне процедурата по смъкване на килограми.

След като се приключи с приемането на въпросния палмов сироп за отслабване, се прибягва до захранващ режим. Той продължава колкото е продължила и диетата. В случая на Венета Райкова това е 2 седмици.

По време на захранването се приема първоначално ориз, като 50 гр. се сваряват във вода от 500 мл. Това е за първия ден. След това вече могат да се пият зеленчукови сокове, фрешове, супи. Препоръчително е обаче да се избягва солта като подправка, защото тя води до задържане на вода.

„От години водя битка с килограмите. Като телевизионно лице съм длъжна да изглеждам добре. Затова постоянно когато напълнея, прибягвам до палмов сироп за отслабване. Последния път свалих 7 кг. за 2 седмици, което беше наистина невероятно. Препоръчвам го на всички.“ – споделя Венета Райкова.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...