Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, януари 20, 2019

4 часа и край с ангината!-Бързо лечение на болно гърло

януари08/ 2018

В днешно време почти сме забравили какво съкровище от отвари и илачи имаме в наследство от нашите предци, а всъщност техният ефект в борбата с някои заболявания е ненадминат.

Ако сте сред хората, които се борят с трайно възпаление на гърлото и сливиците, имаме добра новина за вас. Въпреки че вероятно сте си помислили, че сте опитали всички лекарства и нито едно от тях не действа, все още има един метод, който освен това лекува за 4 часа.

Рецептата е:

Върху 80 грама смачкани семена от копър изсипете 200мл вода и сложете на котлона за 15 минути.

Ще получите смес, подобна на кафе. Добавете още 50 мл вода, след това отново го оставете да заври. После отместете сместта от огъня и добавете една супена лъжица ракия.

Приемайте от тази смес по една супена лъжица на всеки половин час. След 2 часа болката ще изчезне и след четири часа ще се почувствате по-добре.

При тежки случаи на настинка, можете да пиете това лекарство по-често. Препоръчва се и на тези, които са склонни към възпалено гърло.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...